Pages

2016. január 20.

Spanking film


A film címe: Nikki Rouge, Disciplinarian

Ádám leírása

A történetet nem túl bonyolult de jól felépített. A szinopszis szerint a szigorú Nikki Rouge önfejlesztési szemináriumot tart két elkényeztetett porontynak; Violet Octorbernek és Summer Hart-nak. A képzés során előkerülnek a segédeszközök is így segítve elő a biztos "jellem" fejlődést.

A szereplők kínválasztása is igényességről és jól megfontolt következetességről árulkodik. A szőke vékony szemtelen és fintorgó és a telt vörös kislány jól kiegészítik egymást.

A két modell színészi játéka igen kellemes és természetesség jön át belőle bár, pár helyen el van túlozva a szőkeség részéről a játék de írjuk ezt az izgalom számlájára. 
Ami tetszett az alkotásban az, hogy olyan apró elemekre is figyeltek amit csak pár megnézést után szúr csak szemet. A "Nikki" tanárnő szigora kicsit erőltetnek, mesterkéltnek hatott nekem de ez én egyéni szoc problémám. :D

Mindent összevetve egy igen kellemes darab lett ez a film. Ez nem egy kemény fenekelős film így csak ajánlani tudom mindenkinek akinek tetszik a jól átgondolt és következetes F/F fegyelmezés.

Szereplők: Nikki Rouge, Violet Octorber, Summer Hart
Eszközök: Paskoló(?), Paddle, Nádpálca

Az én véleményem

A ShadowLane egy nagyon régi szereplője a spanking világnak, Eve Howard a 80-as évektől ír történeteket és csinál spanking filmeket. A filmjeik eléggé igényesek, és széles témakörben, még olyan filmjeik is vannak, ahol nők fenekelnek pasit :)

A film elég hosszú, 47 perc, és mivel igazából nincs nagy története, ezért elég nehéz is kitölteni két lány fenekelésével. Mondjuk igazából ez is két film, simán lehetne két része :)

Nekem tetszik Nikki szigora, jó, ahogyan a nádpálcát használja mutatóként, valamint az is, ahogyan beszél fenekelés közben. A lányok reakciói eléggé reálisak, vagyis nem kezdenek el az első kézzel kiosztott fenekes hatására sikoltozni :)

Negatív dolog? Egyrészt tudom, hogy a lányok többsége nem szereti, ha lány fenekel lányt. Persze ez a pasik esetében nem így van, így nálunk ez nem jön elő :)

Nekem nem nagyon tetszett, hogy a második felén, a hosszú, fordított V alakú "padot" nem igazán rendeltetésszerűen használták - vagyis nem hajoltak át rajta a lányok, csak támaszkodtak rá, vagy rádőltek.

Mivel a film elég friss (2015-ös), így talán már természetes, hogy a lányok szinte meztelenre vetkőznek - csak fenekelős filmekben (vagyis ahol nincs más, nem igazából D/s) én ezt egy kicsit mindig furának érzem (bár ha szép a lány cicije, akkor gyönyörködök benne :) ).

A két lány, akit elfenekelnek, nem fogják leszorítani a kedvenc modelljeimet a ranglistám éléről :) Bár az ellentét közöttük tényleg feldobja a filmet, és elég jól is játszanak.

A filmet Nikki.mp4 néven találod filmes mappában :) Ha még nincs elérésed, akkor írj (vince18hu@yahoo.com), és küldök megosztást.



2016. január 19.

Szülinap




Boldog szülinapot, Tanárúr :)

Minden lánynak kioszthatsz 50-et a fekete pálcával :))