Pages

2016. december 21.

Prelude for Pruglen 4.






4. rész

Intermezzo – Zoey és a pasik



Amikor belépek Ciobar lakhelyére, Serpent már ott van, egy kényelmes fotelben üldögél üdítőt kortyolgatva, Ciobar pedig a szoba falához támaszkodva, hátulról átkarolja az előtte álló feleségét. A mozdulatot intimnek is lehetne nevezni, de számomra inkább olyan, mintha satuba fogná a lányt, hogy ne tudjon menekülni.

– Nincs túl sok időnk, mielőtt indulunk a bolygóra – kezdi Ciobar –, de ez nem várhat... Zoey ugyanis túlságosan gyakran sértegeti a pasikat, nem csak egyvalakit, hanem általában a férfiakat. Én már megbüntettem érte – Zoey grimaszol közben, de inkább olyan, mintha csak gúnyosan elhúzná a száját –, de mivel nem volt foganatja, ezért legutóbb megfenyegettem: ha még egyszer lehülyéz minket, akkor az összes pasi elfenekeli, aki akkor éppen jelen volt. Sajnos, itt csak hárman vagyunk... Ami azért nagy szerencse Zoey-nak.

– Hogyan gondoltad? – kérdezem, miközben nem tudom megállni, hogy ne vigyorogjak.

– Minden pasi húz egy eszközt, én pedig társítok hozzá egy minimum és maximum számot – feleli Ciobar, miközben a hajánál fogva hátrahajtja Zoey fejét, és beleharap a fülébe. – A pasi dönti el, hogy két érték között mennyit oszt ki az én drágám fenekére.

– Ez nagyon jó terv, ha a pasik száma 8-10... – most már nem is próbálom leplezni, hogy mennyire élvezem a szituációt, nem is hittem volna, hogy ilyen esélyt kapok megtáncoltatni Zoey popsiját. – Azt javaslom, hogy mivel tényleg kevés az idő, és kevesen vagyunk, válasszunk ki egy hatásos eszközt és mindannyian azzal poroljuk el.

– Milyen értelemben hatásos? – veszi fel a játék fonalát Ciobar. – Zoey leginkább a kézzel porolást utálja, vagy a metrógumit... De kézzel kell minimum 15-20 perc fejenként, és az a mi tenyerünknek sem kellemes... A metrógumi éppen jó lenne, de ki tud elszámolni ezerig...

– Akkor nincs más, csak a paddle – kapcsolódik be Serpent. – Ha gondoljátok, áthozom azt, amit indulás előtt szereztem be. Az ebayen vettem, autentikus amerikai iskolai paddle.

– Nádpálca? – A kérdésem Ciobarnak szól, még élénken előttem van, ahogyan Zoey popsiján használta.

– Nádpálca – jön a válasz, és a fejével int az egyik szekrény felé.

– Elmentek ti a picsába – tör ki Zoey-ből, és vergődve próbál szabadulni a férje karjaiból.

– Egyszer a csúnya beszédért is büntetni kellene – mondom, miközben előveszem az egyik hajlékony nádpálcát, és nagyot suhintok a levegőbe. – Bár nem tudom, hogy mi lenne a megfelelő bünti... Kellene valami ötlet...

– De akkor lekötözzük valahova? – kérdezi Serpent, visszarántva a fantáziálásból a valóságba. – Egyébként nagyon sok időt el fog vinni, hogy a megfelelő pozícióba tartsuk a fenekét...

– Zoey eléggé jól meg van nevelve – jelenti ki Ciobar, önelégült mosollyal a száján, aminek egy kicsit ellentmond, amikor a felesége a bordái közé nyomja a könyökét. – Bár kell valami motiváció, hogy engedelmeskedjen, de szerintem nem fog gondot okozni.

– Akkor találjunk ki megfelelő szabályokat – mondom mosolyogva, mivel most már a saját terepemen vagyunk. – Nézzük... Akkor mind a hárman a nádpálcát használjuk, egyértelmű, hogy mindenki ugyannyi feneket oszt ki. Ezt Ciobar határozza meg...

– Legyen... – Látom, hogy Ciobar agya ugyanúgy jár, mint az enyém tenné. Nem könnyű egy olyan számot meghatározni, ami elég kemény, de azért még nem lép át egy határt. Főleg úgy, hogy ismeretlen tényezőkkel kell számolnia, nem tudhatja, hogy én és Serpent mennyire tudjuk használni a nádpálcát, és mennyire keményen akarunk és fogunk odacsapni... – Legyen 25 – mondja ki végül, amire persze azonnal érkezik Zoey válasza:

– Neked teljesen elment az eszed! Ennyit nem lehet kibírni!

Azt nem tudom, hogy Ciobar mit reagálna erre, ha csak kettesben lennének, és mennyire befolyásolja a „nézősereg”, de most csak annyit mond: – Akkor legyen 30.

Zoey szemben áll velem, de fogadni mernék, hogy most összerándultak a popsijának az izmai. 90 nádpálca... Nem kevés... Még akkor sem, ha tudom, Zoey eléggé jól bírja a nádpálcát, akkor is több tucatot kapott, amikor meglestem...

De akkor egy kicsit fűszerezzük meg.

– Rendben, akkor fejenként 30 nádpálcát osztunk ki a popsijára – mondom. – És hogy ne húzzuk az időt, ezért legyen az, hogy előre kell hajolnia, mind a két kezével az ágyra támaszkodva. A kezei nem mozdulhatnak el az ágyról. A lábai...

– Legyünk engedékenyek – szól közbe Serpent. – A lábai közül az egyiket felemelheti.

– De a fenekének a megfelelő helyzetben kell lennie, maximum 15 másodperccel az ütés után – fejezi be Ciobar. – Vagyis egyenes lábak, a popsi kidomborodva. Ha nem...

– Ha nem – veszem vissza a szót, látva, hogy Ciobar ismét gondban van a fenyegetés mértékének meghatározásában –, akkor az első három alkalommal az ütés nem számít, vagyis meg kell ismételni. Minden további esetben pedig... Lássuk csak. Ez 90 nádpálca. – Gyors fejszámolást végzek... – Ha a kezei felemelkednek, vagy a popsija nincs a megfelelő helyzetben negyedik alkalommal, akkor mindenkitől kapjon két metrógumit a még hátralévő fenekesek arányában.

– Nem mindenki ilyen köcsög kocka, mint ti – jön meg Zoey hangja, és közben farkasszemet néz velem. – Mit is jelent ez pontosan?

– Amikor Ciobar elenged, és te nem sétálsz az ágyhoz, nem hajolsz előre...

– és nem tolod le a nadrágodat a bugyiddal együtt – szól közbe a férje.

– ...akkor mind a hármunktól 180 metrógumit kapsz – fejezem be. – Majd ismét megkérünk, hogy engedelmeskedj. Ha pedig, mondjuk, az első harmincat elviseled, de ezt követően megsimogatod a popsidat, vagyis a kezed elhagyta az eredeti helyét, akkor mind a hárman 120 metrógumit osztunk ki a fenekedre, mielőtt folytatnánk a pálcázást. Mit szóltok hozzá?

– Részemről rendben – mondja Ciobar.

– Mehet – jön válasz Serpnet-től.

– Kapjátok be – mondja Zoey, de most nem nagyon figyel erre senki.

– Akkor kezdjük, drágám – szól Ciobar, elengedve a feleségét.

Zoey tesz két lépést a szoba belseje felé, egy pillanatig hezitál, majd egy hatalmas sóhaj kíséretében kigombolja a nadrágját, és egy határozott mozdulattal a bugyijával együtt a térdéig tolja. Az egyik kezét a csípőre téve a szemembe néz (nekem meg kell erőltetnem magamat, hogy a szemét nézzem...), és azt mondja:

– Mindig hencegtek a logikával... De ha nincs sok időnk, és ezért kell ez a hülye szabály, akkor ez hogyan jön össze azzal, hogy több száz metrógumit akartok kiosztani? Arra van idő?

– A metrógumi nem egy nádpálca – felelem, miközben szándékosan lejjebb viszem a tekintetemet, majd lassan emelem vissza. – A nádpálcával azért oda kell figyelni, nem lehet csak úgy csapkodni. Ráadásul egy pálcaütés akkor igazán hatásos, ha vár az ember 10-15 másodpercet. A metrógumit viszont nyugodtan lehet használni, nem gond, hol éri a popsit, és kifejezetten az a jó, ha gyorsan következnek az ütések, és nem oszlik el az előző hatása. Hidd el, ha most nem hajolsz az ágyra, akkor én a 180 metrógumit 3 perc alatt simán kiosztom a popsidra. Ennyi idő alatt jó, ha olyan 12-14 nádpálcán lennénk csak túl.

Zoey gondolkodik pár pillanatig, szerintem azon töri a fejét, hogyan tudná még az időt húzni, de végül kinyújtja a nyelvét rám, és közelebb lép az ágyhoz.

– A nadrágot vesd le teljesen – szólal meg Ciobar. Egy pillanatra felcsillan a szemem, hogy nem áll meg itt, és a felsőt is leveteti a lánnyal, de sajnos csalódnom kell (pedig milyen szép látvány lenne előrehajolva...).

Miközben Zoey kilép a nadrágjából, Ciobar elveszi tőlem a nádpálcát, és az ágyra mutat. A felesége ismét nagyot sóhajt, de engedelmeskedik. Én pedig arra gondolok, hogy ez azért egy kicsit túl kemény a férjétől, hogy ő kezdi a büntetést, hiszen elsőre megkapni a legkomolyabb verést, nem éppen leányálom.

Ciobar közelebb lép, megsimogatja, megpaskolja a felesége félgömbjeit, majd beméri a megfelelő távolságot. Látom, hogy valami nem tetszik neki, ismét közelebb lép, és a pálcával Zoey belső combjait paskolgatva utasítja, hogy a lábait tegye egy kicsivel szélesebb terpeszbe.

Abból, amit eddig láttam, Ciobar nagyon gyakorlottnak tűnt a nádpálca használatában, és most ez beigazolódik. Az első fenekes mindig meglepetésként éri a lányokat, így természetesnek veszem, amikor Zoey hangosan felkiált az első ütés után. Az is természetes valahol, hogy ezt követően már fel tud készülni, így a következő 5-6 fenekes csak halk sziszegést vált ki Zoey-ból... De mivel én a fejéhez ülök közel, így egészen közelről tudom megfigyelni az arcára kiülő reakciókat – és látom, hogy nem nagyon élvezi a dolgot.

De már túl vagyunk a 15. fenekesen, amikor Zoey egyéb reakciót is kezd kiadni. Miközben Ciobar kivárja a megfelelő időt a következő ütés előtt, Zoey többször is felemeli az egyik lábát a popsijához. A következő fenekesek alatt pedig egyre inkább hevesebb a reakciója, elkezdi riszálni a fenekét, behajlítja a térdét, és csak jó pár másodperc után egyenesedik ki.

A huszadik után pedig úgy rázza a popsiját, mintha az izmait szeretné ellazítani... Most kezdem nagyon sajnálni, hogy Serpent ül Zoey mögött, vagyis neki van tökéletes rálátása a fenekére – ez elképesztő látvány lehet. Persze az sem elhanyagolható, amit az arcán lehet olvasni.

Főleg amikor Ciobar eléri a huszonötöt, és Zoey rádöbben, még nincs vége... Ki is szalad a száján egy „basszus”, és még erősebben markolja az ágytakarót. A férje természetesen a végére tartogatja a legkeményebb fenekeseket, Zoey-nak egyre nagyobb erőfeszítésébe kerül, hogy ne kapja hátra a kezét megvédeni a popsiját, de még az is, hogy az előírt idő alatt a popsija ismét nyugalmi állapotban legyen.

Ciobar a végén még párszor a levegőbe suhint a nádpálcával, amitől Zoey úgy rándul össze, mintha a fenekére érkeztek volna az ütések. Lágyan a füle mögé simítom a haját, és közben mosolyogva a szemébe nézek. De a pillantásom inkább csak elismerő, hogy milyen jól viselte az első harmincat...

Ciobar most Serpent kezébe adja a pálcát, önt magának egy italt, de ahelyett, hogy elfoglalná harmadik társunk helyét, int, hogy cseréljünk helyet. Egy pillanatig meglepődök, de örömmel engedelmeskedek. Azt nem tudom, hogy Ciobar azért csinálja, hogy a következő fenekelő legyen a fotelben, vagy csak Zoey-t szemből akarja szemmel tartani, de én örülök az új megfigyelőpontnak.

Zoey popsija nem is néz ki olyan rosszul, mint amire 30 nádpálca után számítani lehetne. Ciobra tényleg mestere a nádpálcának, minden ütése megfelelő helyre ment, sőt, még azt is sikerült elkerülnie, hogy túlságosan is a másik oldalra csapódjon be a pálca vége. Persze Zoey feneke tele van csíkokkal, de igazából talán három olyan hurka emelkedik ki, amely hosszabb ideig is megmaradhat...

Serpent-en látszik, hogy jóval kevesebb a tapasztalata a nádpálca terén – talán nem véletlen, hogy inkább paddle-t vásárolt, fut az agyamon. Az első ütése eléggé bizonytalan, szerintem fele olyan erős sincs, mint a korábbiak. A második már határozottabb, Zoey fel is emeli a lábát, de pár másodperc után ismét az előírt pozícióban van.

És ekkor leesik, hogy Ciobar nem kegyetlenségből kezdte a büntit... Az igaz, hogy „hideg” fenékre osztotta ki az adagot, de ez még mindig sokkal jobb, mintha most lenne ő a soron, amikor már nem sok érintetlen terület van a feszes félgömbökön. A kérdés csak az, hogy én mit fogok csinálni, amikor rám kerül a sor...

Persze Serpent-et sem kell félteni, az első bizonytalankodások után egyre keményebben csap oda, Zoey pedig hamarosan visszatér a korábbi reakciókhoz. Mivel most nem látom az arcát, így csak elképzelni tudom a grimaszokat, és a fájdalmas rándulásokat – viszont mindent kárpótol a másik oldal látványa... Amikor megroggyan a térde egy ütés után... Amikor felemeli valamelyik lábát a popsijához, mintha legyezné... És persze amikor riszálja, rázza a fenekét... Ez mindent pénzt megér J

Serpent pedig egyre inkább belejön, most már 2-3 újabb hurka jelent meg Zoey popsiján. És még a második etapból is hátra van 10 ütés... Bevallom, hogy kezdem megsajnálni... És úgy látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel, mivel amikor Serpent huszonharmadik fenekese egészen alulra érkezik, Zoey pedig kiadja az eddigi legmagasabb hangot, Ciobar közelebb hajol, a tenyerével rátámaszkodik a felesége csuklójára, és keményen megcsókolja. Így nem csak azt akadályozza meg, hogy Zoey keze elmozduljon, de egy pillanatra el is vonja a figyelmét a popsija állapotáról...

Be kell látnom, hogy Serpent-nek is van szíve, ugyanis a fennmaradó ütéseket eléggé visszafogottan osztja ki. A különbség eléggé látványos az első fenekeshez képest, most már magabiztosabb, de nem akarja megtörni Zoey-t. Mondjuk, bennem kétségek vannak afelől, hogy meg lehet-e egyáltalán törni... Jó, persze, mindenkit meg lehet. De 90 nádpálcával?

Amikor Serpent átadja a nádpálcát, még mindig nem tudom, hogy mit fogok csinálni... Teszteljem Zoey-t, hogy mennyit bír? Vagy legyek elnéző, és csak egy átlagos büntit osszak ki...

Szerintetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése