Pages

2016. június 6.

Submission



A Submission című sorozat főszereplője Ashley, akinek az élete komoly fordulatot vesz, amikor rátalál Nolan Keats "SLAVE" című erotikus regényére. A Mr. Keats iránt érzett vonzalma egy veszélyes szerelmi háromszögbe sodorja, ahol nem mindenki az, akinek elsőre látszik, és ahol az erotikus fantáziálás már túlmutat a papírra vetett betűkön. Romantikus, drámai, misztikus történet a csábításról, a megszállottságról és a szexuális hatalomról.

Ez egy mainstream sorozat, vagyis a Showtime tévécsatornán mutatták be. Nem spanking, nem is kimondottan pornó - bár nyugodtan nevezhetjük soft-pornónak :) Vagyis tele van meztelenséggel :), de nem mutatják premier plánban a nemi szerveket vagy éppen a dugásokat. 

Valószínűleg a Szürke ötven árnyalatának sikere ihlette, bár nem tudom, hogy milyen nézettsége lehet, mennyi embert is köt le egy ilyen sorozat.

Az első három részt felmásoltam a videók közé. Szinkron természetesen még nincs (az első részt május 12-én vetítették), de van magyar felírat :) (Aki felirattal szeretné megnézni, ne felejtse el letölteni az .srt fájlokat sem.)

A fájlok nevei a film a címével kezdődnek, ha valakinek nem lenne egyértelmű :)
 
Elméletileg 6 rész lesz, ahogyan megszerzem a többit, felmásolom :)

(Ha még nem tudod, honnan töltheted le a filmeket, akkor írj nekem, és elküldöm a linket.)

Pár kép a filmből.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése