Pages

2016. június 27.

Submission finálé



Szerző: Ádám

Lehet, hogy én voltam a túl bizakodó, hiszen nem sok olyan alkotás van, ami ezzel a témával foglalkozik. A meggyőződésemet növelte, hogy a készítők neves és tapasztalt (pornó) sztároknak és rendezőnek adták ezt a nem mindennapi sorozatot.

A sorozat hat része alatt számos ponton megcsillant a remény, hogy kapunk valami újat, amit eddig nem láttunk, vagy éppen nem olvastunk. A csatorna kábelcsatorna státuszkójának és a színészi gárda tapasztaltságával adott volt a lehetőség, hogy mélyebb művet tegyenek le az asztalra. De nem így történt. A harmadik és a negyedik rész lezárása olyan mesterire sikerült, hogy azzal a libabőrös érzettel távozott a néző, hogy ebből érdekes dolgok fognak kikerekedni. De mi történt a végére; a végjáték... elégé lehangolóra sikerült.

Ha felületesen nézzük, a befejezés nem tűnik akkora chiffhanggernek, de az.

Az egyik lehetőség, hogy végig a háttérből egy mastermind dom irányította a dolgokat. Mellesleg, szerintem a kávézós pasiról van szó(bár nulla az esély erre), mert őt jobban el tudom képzelni domnak, mint ezt a nyúlbéla Elliottot. Ezt az is igazolja, hogy a bdsm író szeret rejtőzködni és mi a legjobb álca, mint egy kávézó tulajdonos, aki szexfüggő.

Ha már szóba hoztam Elliottot... A pasi elejétől egy kakukktojás volt. És ahogy haladtuk előre a történetben, egyre több jel utalt arra, hogy egy átlagos erőszakosabb férfi, aki csak a szerelmet keresi. De ahogy a végén behódolt az alárendeltjének, akkor vált véglegesen világossá, hogy ez a pasi nem egy dom, hiszen egy igazi dom ezen a fenyegetésen felülkerekedett volna. Így biztosan mondom, hogy a történetben Elliott a bűvészinas szerepét töltötte be, amíg a háttérben folyt a varázslat.

Mindent összevetve talán ez volt az egyik legjobb és legérdekesebb új sorozat a 2016-os évben. Remélem, a készítők nem esnek abba a hibába, mint sok sorozat alkotó, hogy a számtalan ziccert kihagynak a következő évadban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése