Pages

2016. március 31.

Spanking film - Ádám reakciója


Kailee Robinson nem tartozik a kedvenceim közé, mert túl darkos az én ízlésvilágomhoz. A másik ok, hogy bármennyire akarják ráerőltetni az alárendelt szerepet, áttűnik alóla a domináns kisugárzása. Ellenpéldaként ott van Amy Hunter aki képes eljátszani a megszeppent kislányt, elnyomva magában a dominanciáját. 
 
A másik érdekesség Kailee-val kapcsolatban az, hogy élvezi a fájdalmat és azt vallja, hogy minél keményebb a fenekelés annál jobb.

 
Az első filmet régebben láttam, de az elvontsága miatt nemigen hagyott bennem maradandó nyomot. Még annak ellenére se, hogy szeretem a hasonló, kicsit elvontabb és művészibb alkotásokat. Nem akarok mélyebb elemzésbe belemenni, de érdekes, bár nem "új keletű" ötlet volt az interjúzást, mint filmes elemet belefűzni a történésekbe, mert ezáltal lassan ráhangolódunk Kaileera mielőtt a büntetése megkezdődött volna.
 
Ha csak a képi világot nézzük, akkor a monokróm színvilág egyfajta a depressziós nézőpontot adott a néző számára. Ezzel az opcióval a néző kicsit jobban bele tudja élni magát a történésekbe. A történet nagyon lassan indult csak be. A büntetés jól átgondolt és alapos volt. Bár a gyertya megtörte a lendületet. Kailee reakciói kellemesen kielégítőek voltak. A film lezárása igen gyenge és ötlettelen lett, de egyszer meg lehet nézni. Biztos van olyan akinek tetszeni fog.


A második film már a két soros történet kategóriájába esik.  A Robinson testvérek; Kailee és Lily a főszereplői ennek a szösszenetnek. A történet szerint Lily ír egy levelet Dallas-nak a Dallas Hard Spanking domjának, hogy Kailee állandóan elfenekeli és ezért meg kell, hogy büntesse.  A három szereplő közül Lily a legszimpatikusabb. Dallas kemény és irgalmat nem ismerő stílusa pont jól illik Kailee kisugárzásához. Ami nem tetszik, hogy a második elülső kamera színvilága nagyban eltér és ez kizökkenti a nézőt. Az utolsó jelenetsorban Kailee igen csak kemény leckét kap és a végén nekem nem jön át az arcáról az, hogy megbánta volna, inkább egyfajta elmélázó fejet vág.

 
A harmadik film egy érdekes darab mert elmossa a határokat a spanking film és a pornó film között. Sokan a spanking filmeket a pornó kategóriába sorolják, pedig a filmek 90%-ban nincs szexuális aktus. Eddig pár darabot láttam ebből a kategóriából és sajnos azokban a szereplők igen csak idősek voltak.

Ebben a filmben egy átlagos párt láthatunk, akik kicsit megfűszerezik a szexuális életüket egy kis fenekeléssel. A férfi nem éppen a dominancia példaképe, inkább egy fiú bandába lenne a helye ilyen fizimiskával, de a teljesítményére aztán nem lehet semmi panasz. Nagyon jó  a kémia kettőjük közt. Lejön a képernyőről, hogy nagyon egymásra vannak hangolódva. Nem véletlen, hiszen Kailee partnere ebben a filmben a saját ura. Kicsit olyan, mint egy home videó nézne az ember. Bár a képminőség ennek ellentmond, de a koncepció igen figyelemreméltó.  Eléggé természetesek voltak a jelenetek és elhisszük, hogy otthon, a kamerák nélkül pont ugyanez zajlik. 

(Ádám)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése