Pages

2014. szeptember 28.

Irodalom


És még egy új könyv mára :)

Logan Belle - Féktelen szerelem

Regina, a félénk vidéki lány a főiskola befejezése után New Yorkba költözik. Mikor állást kap a New York-i közkönyvtárban, úgy érzi, élete álma beteljesült. Egy napon véletlenül tanúja lesz, ahogy az élvhajhász fiatal milliárdos, Sebastian a könyvtár egyik olvasótermében a szerelmi tettek mezejére lép. Hirtelen vágy ébred a lányban, amin alig bír uralkodni. Miután megismerkedik a szende kislányból lett fétismodell, Bettie Page szexuális öntudatra ébredésének történetével, Regina reménykedni kezd, hogy az erotika segítségével talán neki is sikerülhet elcsábítani a férfit, akit szeret. De vajon meddig kell elmennie a gátlásos Reginának, hogy egy olyan befolyásos férfi vágyait felkorbácsolja, mint Sebastian?...
 
„Egy korábbi regényem előkészítése során rengeteg interjút készítettem, és volt egy név, ami állandóan felbukkant: Bettie Page. Az ötvenes évek kultikus fétismodellje, a szexuális téren felszabadult nő szimbóluma. Korábban észre sem vettem, milyen sokan gondolnak még ma is így rá! Elkezdtem kutatni utána, és hamarosan megértettem, hogy Bettie a nyughatatlan erotikát testesítette meg egy olyan korban, amikor a BDSM még csak a férfiak szórakozása volt. Ma, amikor már a hétköznapi nőket is egyre jobban érdeklik a szexualis játékok, ő a tökéletes ikon!”

Logan Belle


Egy kis részlet a könyvből:

"Senki nem látta még őt fehérneműben. Az a néhány fiú, akivel eddig dolga akadt, csak tapogatni próbálta a kollégiumi szoba sötétjében késő este, vagy egy autó hátsó ülésén a félhomályban. Egyikük sem nézte meg őt jobban – így biztosan nem.

– Örömmel látom, hogy a megfelelő fehérnemű van rajtad, Regina. De azért még meg kell büntesselek a délutániért. Most lehúzom a bugyidat – közölte vele Sebastian, és finom mozdulatokkal hozzá is látott.
– Ne! – kiáltotta Regina, és két kézzel belekapaszkodott a bugyijába.
Sebastian nem mondott semmit, de a keze megállt. Regina is megdermedt. Azután lassan visszahúzta a kezét az arcához.
Sebastian folytatta, amit elkezdett, egyre lejjebb húzta a bugyiját. Regina érezte a szoba hűvös levegőjét a csupasz bőrén, és libabőrös lett. Kínzó érzés volt arra gondolni, hogy Sebastian a meztelen fenekét bámulja.
Puff!
A férfi rácsapott a tenyerével a bal fenékpofájára.
– Aú! – jajdult fel Regina, és odanyúlt, hogy megdörzsölje az ütés helyét.
– Rossz kislány voltál – mondta Sebastian. – Fogadj szót legközelebb! Ha azt mondom, hogy magas sarkút vegyél fel, akkor magas sarkút veszel fel. Ha azt mondom, öltözz át előttem, átöltözöl. Megértetted?
Regina nem akarta elhinni, amit hallott. Nem válaszolt, nem tudott megszólalni. És különben is, mit mondjon? Hogy igen? Vagy, ami rosszabb: nem?
Puff!
Sebastian tenyere megint lecsapott, ugyanarra a pontra. Normális dolog ez?
– Szeretnéd, hogy abbahagyjam?
– Öhm… igen… nem… nem tudom…
– Állj fel, Regina!
Regina zúgó fejjel, lassan talpra állt. Nem akarta felhúzva tartani a ruháját, de arra gondolt, ha egyenesen áll, úgyis nyomban visszahullik. De ekkor Sebastian, mintha a gondolataiban olvasna, azt mondta:
– Ne engedd el a ruhádat! Különben le kell venned.
Regina érezte, hogy elönti a forróság. Tudta, hogy minden valószínűség szerint vörös az arca. De mégis tette, amit a férfi mondott. Ott állt a pamlag előtt, és felhúzott ruháját magához szorította. Mindenhová nézett, csak Sebastianra nem. Érezte, hogy a férfi rámered, és ettől ő is egyre izgatottabb lett.
Ekkor meglepetésére a férfi benyúlt a lába közé, és simogatni kezdte, éppenhogy csak hozzáérve a szőréhez. Lassan mozgott a keze, hüvelykujja meg-megérintette a lány csiklóját.
Regina levegőért kapkodott, és döbbenten érezte, hogy a férfi ujjai beléhatolnak.
– Nedves vagy – mondta Sebastian. – Tudtam!"

Irodalom


A szürke ötven árnyalata után megszaporodtak a fenekeléssel, BDSM-el foglalkozó könyvek - szerencsére :) Sajnos mintha kezdene lecsengeni a hullám, egy ideje kevesebb ilyen könyv születik - vagy csak én nem találkozok velük. (Ha bárki olvas ilyen könyvet, kérem, írja meg nekem.)

Így elég sok idő telt el, míg új könyvekkel sikerült gyarapítanom kis könyvtáramat :) A szerző nem ismeretlen, Julie Kenner, akinek Stark (vagy Rabság) trilógiáját már olvashattátok. Most egy új sorozat első kötetét ajánlom - valamint egy novellát, amely amolyan kapocs a két trilógia között.

Vagyis megtaláljátok a könyvtáramban a Bűvös rabságot, és a Kínzó vágy című könyvet is. Részlet az utóbbiból:

"– Azt… azt mondtad, el akarsz fenekelni. Megkötözni. – Kapkodva vettem a levegőt és
összeszedtem a bátorságot, majd annyira húzódtam el, hogy lássam a szemét, amelyben
visszatükröződött az engem minden ízemben átjáró forróság. – Azt mondtad, el akarsz élveztetni.


Szeme minden egyes szóval sötétebb lett, de arca változatlan maradt, mintha bármilyen
reakciója robbanást válthatna ki. Egy pillanatig csak bámultunk egymásra, vibrált köztünk a
levegő, létezésem attól a vágytól függött, amely az érintése után kiáltott.
 

Hangja rekedt volt, mikor végre megszólalt.
 

– Igen, ezeket mind mondtam. És sokkal többet akarok annál, mint amit mondtam. – Ujját
végighúzta az állam vonalán. – Azt mondtad, te is akarod. – Szünetet tartott, a pillanat súlyosan
lebegett kettőnk között. – Még mindig ezt akarod?
 

Bólintottam, ahogy a lift lágy döccenéssel megállt.
 

– Mondd ki!
 

Kinyitottam a szám, hogy megszólaljak, de túl száraz volt. Nagyot nyeltem és újra
megpróbálkoztam.
 

– Igen – mondtam, ahogy az ajtók kinyíltak. – Ó, istenem, igen."

Akit érdekelnek a könyvek, de nem tudja, honnan tölthetné le, írjon nekem :)