Pages

2012. szeptember 25.

Kötözős élvezet, avagy szex megbéklyózva




 (A következő cikk a Bien.hu oldalon jelent meg. Én fenekelő vagyok, a kötözés egy kicsit távoli számomra. De szerintem érdemes elolvasni.)


A szexben semmit sem tilos, amit mindkét fél szeretne. Ez az alapszabály minden esetben igaz, így ha van kedvünk, akkor izgalmas játékokat próbálhatunk ki a partnerünkkel. Ezek közül az egyik legjobb, amikor a másikat megkötözzük, ezzel egy egészen új élményt nyújtva a szexből.

Szem

A legfinomabb és a legjobban elfogadott lehetőség, ha csak a partnered szemét kötözöd be. Ezzel elérheted, hogy nem tudja, mi fog következni, emiatt az izgalom még intenzívebb.

Ráadásul, mivel nem lát, így a többi érzékszerve fokozottan működik, így az érintések, simítások, a hideg – meleg játék és a csókok még intenzívebbek lesznek.

Kezek

Mindenképpen érdemes kipróbálni azt a lehetőséget, amikor a kezeket tesszük mozgásképtelenné. Ezzel mintegy alárendelt státuszba helyezzük a másikat, érzékeltetve vele, hogy ki van szolgáltatva kényünknek – kedvünknek.

Ez a szerepkör nem csak a kikötözőnek nyújt élvezetet, az alárendelt fél is örömét leli a játékban, hiszen kénytelen rábízni magát partnere fantáziájára, ami különösen izgató lehet.

Hová?

Egy érdekes adalékanyag, hogy használunk-e bútorokat, vagy sem. Mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei. Ha az ágyhoz láncoljuk ki a másikat, akkor egy sokkal nyitottabb pózt kénytelen felvenni, a kiszolgáltatottság érzése ezzel növelhető.

Ha azonban „csak” a háta mögé kötözzük a kezeit, akkor nem leszünk visszafogva a póz kiválasztásában sem, sokkal szabadabban mozoghatunk, mintha a bútorokhoz rögzítünk.

Lábak

Egy következő lépcsőfok, amikor már nem csak a kezeket, hanem a lábakat is béklyóba verjük. Az izgalom értelemszerűen fokozódik, hiszen az az érzése támad a megkötözöttnek, hogy valóban bármit megtehetnek vele, a fölérendelt fél pedig teljes szabadságot kap.

Ehhez a játékhoz, és jellemzően a kikötözéshez azonban elengedhetetlen a nagyfokú bizalom. Mindenképpen érdemes megegyezni abban, hogy meddig mehet el a másik, mikor kell a játékot abbahagyni. A kikötözés ugyanis bezártság érzetet kelthet, ami akár pánikhoz is vezethet.

Pózok

Innentől inkább csak a gyakorlottak próbálkozzanak. A kikötözésben nem kell megállni annál, hogy a bokákat, illetve a csuklókat rögzítjük. A combok is ugyanúgy béklyó alá vonhatóak, amivel adott testhelyzetben rögzíthetjük a párunkat.

Ez is nagyon izgató lehet, de fokozott körültekintést igényel. Ha túl szoros a kötés, akkor oda az élvezet, és ha a másik elzsibbad, akkor is csak fél sikert könyvelhetünk el.

Lógatva

Abszolút haladó lehetőség az is, amikor nem fekve próbálkozunk a kötözéssel. A finomabb verzió az ülő helyzet, de az igazán komolyak az állva rögzített pózok. Ilyenkor is lehetőség van csak a kezek kötözésére, ami remek megoldás a kezdőknek, hiszen ebben a pozícióban ritkán találják a másikat, a haladók azonban nyugodtan tovább is mehetnek.

Arra érdemes felkészülni, hogy álló helyzetben, amikor a partner a kezeivel nem tud segíteni, a behatolás jóval nagyobb izommunkát követel, így a másnapi izomláz szinte borítékolható.

Mivel?

Nem mindegy az sem, hogy mit használunk a kötözéshez. Az először beugró kötél nem a legjobb döntés. A cél ugyanis nem az, hogy fájdalmat okozzunk, ez az anyag pedig erősen kidörzsöli a bőrt. Sokkal jobb választás a selyem, vagy a szatén, vagy bármilyen sál, aminek az anyaga puhább, kíméletesebb.

A legtökéletesebb azonban a segédeszköz boltokban kapható tépőzáras bilincs, amit nyitni is egyszerű, és garantáltan nem szorít el, nem dörzsöl ki semmit.

Robin Hood




Szerző: Maravilla


Hát igen, azért a sokat szidott közösségi oldalaknak is megvan a maga előnye, például régi ismerősökre akadni, elfelejtett barátokra, szerelmekre, stb. Roger és Vera is ennek köszönhette a régi ismeretség felmelegedését, azét, ami még valamikor 20 éve, atlétikaedzéseken kezdődött.

Roger egy szép napon felregisztrált az egyik ilyen oldalra, és ahogy az már lenni szokott, nekiállt ismerősök után kutatni. Egyetemi cimborák, gimis osztálytársak, ex-barátnők, és akkor eszébe jutott Vera is, a legelső… Na, nem olyan értelemben, hiszen 8 évesek voltak, mikor „szerelmesek lettek” egymásba, Roger rendszeresen hazakísérte a lányt, vitte a táskáját, hétvégenként is sokszor találkoztak, és tombolt köztük a szép gyerekszerelem. Aztán Veráék elköltöztek a városból, Roger pedig abbahagyta az atlétikát, így életük külön utakon folytatódott. Egyszer-egyszer még összefutottak véletlenül, valahol, de igazából csak néhány szót váltottak, lényegtelen dolgokról. Mint két régi osztálytárs, akik megbeszélik, éppen ki mit dolgozik és mi újság a családi állapotával, aztán a kötelező és sirályszürke udvariaskodás után mennek vissza a maguk kis életébe.

Talán ez is így alakult volna, ha Vera nem lát egy képet Rogernél, amire eszébe jut egy vicces komment, a fiú pedig nem válaszol rá, aztán nem kezdenek el chatelgetni egymással, hogy a végén egy személyes találka is összejöjjön, több mint 20 év után. Pedig a dolog így alakult, néhány hét után összehoztak egy közös vacsorát, természetesen mindenféle hátsó szándék nélkül. Persze, szóba került a szokásos közhelyes munka, család, gyerek téma is, majd nosztalgiázásba kezdtek és felelevenítettek néhány gyerekkori emléket, már amire ennyi idő után emlékezni lehet.

- Tudod, mindig az volt a tervem, hogy megmentelek… Néztem ezt a rengeteg kalandfilmet, olvastam a regényeket, Tulipános Fanfan, Robin Hood, stb., és állandóan tervezgettem, hogy mentelek meg.

- De kitől akartál megmenteni?

- Anyádtól… Én azért emlékszem, miket meséltél nekem, valahogy egy gyerekben ez jobban megmarad, vagy nem tudom. Hihetetlen volt számomra, hogy bármit csináltál, ami neki nem tetszett, azonnal jött a verés.

- Na igen, a verés nálunk elég bevett szokás volt. Emlékszem, átmentem a szülinapodra, és késtem negyed órát… Feltérdeltetett a székre, felhúzta a szoknyámat, le a bugyimat és minden percért kettőt kaptam egy vesszővel, amit ráadásul nekem kellett szednem a parkban. Aztán még fél óráig térdeltem a fürdőszobában, hogy biztosan ne feledkezzek meg a pontosságról. Vagy két hétig nem mentem utána edzésre, a suliban pedig alig tudtam ülni a fenekemen… Később, mikor vidékre költöztünk, még rosszabb lett a helyzet. Beíratott egy iskolába, ahol simán elnézték az ilyesmit, megmondta a tanároknak, ha valami gond van, írják csak be az ellenőrzőbe, majd otthon megkapom érte a magamét. Azok meg írogattak ha kellett, ha nem, úgyhogy hetente kétszer biztos megvert. A nádpálcától kezdve a nadrágszíjig mindent látott a fenekem, meg a tenyerem, meg néha a talpam is.

- Sajnálom… Ha ezt tudom, valószínűleg tényleg berontok néhány házilag készített nyílvesszővel a lakásba és elrabollak tőle.

- Ez nagyon, nagyon jól esik még ennyi év távlatából is, hidd el… - mondta Vera mosolyogva.

A beszélgetés aztán más irányba terelődött, de a mi szempontunkból persze ez volt a leglényegesebb része. Roger és Vera jól érezték magukat együtt, és megbeszélték, hogy sort kerítenek még hasonló találkára.  



Körülbelül másfél hónap után el is jött az újabb alkalom, ezúttal kifejezetten későre, este fél 10-re sikerült egy vacsorát tető alá hozni. Roger ráadásul forgalmi dugóba keveredett, valami őrült belerohant egy buszmegállóba, a késés tehát biztosnak tűnt, felhívta Verát a fejleményekkel és persze szólt neki, hogy nyugodtan menjen haza, ha úgy gondolja, ő nem akarja, hogy órákat várjon rá. A lány elutasította ezt a lehetőséget, hiszen ráér, az étteremben szólt, hogy kb. egy órát késnek, ő pedig addig hazaugrott a közelben levő lakásába. Egy óra múlva lejött, gyalog indult az étteremhez, ahova Roger már megérkezett, mint telefonon megtudta. A vendéglátóegység előtt egy óriási parkoló állt rendelkezésre, Roger ennek az elején, az étteremhez közel parkolt le, Verának pedig át kellett vágni rajta.

Ahogy a parkoló hátsó része némileg sötétbe burkolódzott, a közvilágítás nem éppen jól volt megoldva, Vera magas sarkú cipői gyorsan kopogtatták az aszfaltot, hogy minél előbb kijusson erről a kicsit félelmetes részről. Egy furgon mellett haladt, mikor bűzös, alkoholgőzös leheletet érzett meg a levegőben, majd egy kéz elkapta a sötétből és lerántotta a földre. Az alak kicsavarta a kezéből a táskát, a hátára térdepelt és kiszakította füléből az arany fülbevalót. A lány felkiáltott, erre a támadó még jobban beletérdelt a hátába és suttogott:

- Kussolj kurva, mert eltöröm a gerinced!

Roger nem hitt a szemének, mikor kb. 30 méterről meglátta, hogy mi történik. Éppen kiszállt a kocsijából, hiszen számítása szerint kb. akkor kellett volna odaérni Verának, és a parkoló végén, egy elhaladó kocsi lámpájának fényénél meglátta a lány szőke haját, amint az kísérte a földre eső testét. Először azt hitte, hogy Vera csak elesett, elindult felé gyorsan, de aztán egyre közelebb ért, meglátta, valójában mi történik. A támadó hallotta a közeledő lépteket, de a nem éppen egészséges életmód és a benne levő alkoholmennyiség miatt nem kimondottan párducgyorsasággal pattant fel és körülbelül három lépést sikerült megtennie, mire Roger odaért hozzá. A tolvaj szembefordult Rogerrel, egy parasztlengőt ütött a fiú felé, amivel maximum az utcai lámpákat tudta volna leverni, de nem egy képzett bunyóst. Roger azon nyomban combon rúgta az illetőt, majd jött egy balhorog gyomorra, és végül egy jobbegyenes fejre. A támadó zsákként dőlt el, Roger pedig lehajolt Verához, és a karjába kapta a lányt.

- Jól vagy, Vera?

- Igen, köszönöm! Inkább csak ijedtség… Viszont a fülbevalómat megfújta.

- Mindjárt kiveszem a kezéből, szerintem fél órán belül nem fog felkelni. Akarod, hogy rendőrt hívjunk?

- Dehogyis… Viszont, én így nem akarok étterembe menni. Vérzik a fülem, és alighanem a ruhám is csupa mocsok. El tudsz kísérni a lépcsőházig?

- Persze! Nem is hagynám, hogy egyedül menj.

Roger felsegítette Verát, majd lehajolt, kivette a csöves kezéből a lány fülbevalóját, átölelte egykori szerelme derekát és így indultak Vera lakása felé. A házhoz érve Vera szembefordult Rogerrel és kislányos mosollyal a következőt mondta neki:

- Teljesült a gyerekkori álmod… Megmentettél… Köszönöm szépen, én Robin Hoodom!

- Szívesen… bár jobb lett volna, ha előbb érek oda.

- Ugyan már… Tudom, ez inkább a szerelmes filmekre, nem a kalandregényekre jellemző helyzet, de én szeretném, ha feljönnél hozzám. Semmi olyasmire ne gondolj… de most tényleg… csak még mindig félek. Tudom, hülye duma… de tényleg így van. Nem kamu.

- De Vera… Rendben!

A lány töltött egy pohár üdítőt Rogernek, aztán elnézést kért és elment zuhanyozni, lefertőtlenítette a fülét, amiből kiszakították a fülbevalót. Kb. negyed óra múlva egy hosszú pólóban és egy rövidnadrágban jelent meg, Roger pedig természetesen nem tudta nem észrevenni a szép, formás, hosszú combokat, amik megvillantak, ahogy gyerekkori szerelme belépett a szobába és leült a kanapéra.

- Hogy van a füled? – kérdezte Roger.

- Semmi gond. Túlélem. Bírtam már el nagyobb fájdalmat is életemben. Kérsz még üdítőt?

- Nem, köszi, van még.

- Tudod, ez olyan fura, tényleg álomszerű. Remegek még mindig… de valamiért örülök is. Soha nem mentettek még meg… és éppen te… nem tudom. Mesébe illő az egész. Nekem pedig most, mint a filmekben, meg kellene hálálnom a dolgot…

- Ne viccelj már… Hogy hálálnád meg? Apád nekem adná a fele királyságát, meg a 20 disznós kondáját?

- Hahaha! Kész vagy! Tudod, hogy nem erre gondoltam.

- Tudom…

- Akkor, mire vársz?

Roger valósággal rárepült a kanapéra, Vera mellé, átölelte, csókolta a lányt, mintha csak egy 20 éve szunnyadó vulkán tört volna ki, valósággal lecibálták egymás ruháit, és ismét szerették egymást… csak kicsit másképp, mint azelőtt 20 éve.

- Kicsit szőrösebb lettél gyerekkorunk óta! Nem is Robin Hood vagy, hanem már egyenesen Little John! – mondta Vera Rogernek, a szeretkezés után.

- Ne szemtelenkedj, mert a térdemre fektetlek és kikapsz, mint Anyádtól! Na bocs… ez rossz vicc volt.

- Rog… valamit el kell mondjak. De ígérd meg, mással ezt nem osztod meg!

- Miről beszélsz?

- Valahogy nem is tudom… megszerettem a verést gyerekkoromban. Főleg kamaszként. Persze, fájt… de legalább annyira élveztem, mikor érettebb lettem. Nem tudom megmagyarázni, miért. Mindig is arról álmodtam, hogy ismét elvernek… de persze nem az anyám…

- Kis perverz!

- De tényleg! Eddig egy pasimat sem mertem erre megkérni, de Te mindent tudsz, ismered az előzményeket…

- Mit akarsz ezzel mondani?

- Pont azt! Kééérlek!

- Hát, nem tudom, ilyet még soha nem tettem.

- Imádnám… Hidd el… Tedd meg, kérlek… Cuccom is van hozzá…

- Micsodád?

- Egy nádpálcám. Direkt erre vettem.

- És rám vártál?

- Neeem, csak most jutott eszembe a dolog. Ne legyél uncsi!

- Na jó… Hát rajta! Mit kívánsz tőlem?

- Hehe… Mindjárt jövök!

Vera 10 másodperc múlva visszajött és egy gépelt papírt nyomott Roger kezébe. A fiú elolvasta és közben szélesen mosolygott. Visszavette nadrágját, ingjét és zokniját, míg a lány kinn volt. Vera kb. 5 perc múlva megjelent az ajtóban, fekete miniruhában, magassarkú cipőben, és lehajtott fejjel megszólalt:

- Hívott, Uram?

- Öööö, igen, Vera! Hívtam. Már megint elgépelt egy levelet. 25.000 dollár helyett… 2.500 dolláros számla ment ki a vevőnek.

- Uram, ne haragudjon… többet tényleg nem fordul elő.

- Mindig ezt hallom magától…. Elegem van, vagy kirúgom, vagy úgy megbüntetem, hogy két hétig táppénzen lesz!

- Ne bocsásson el, kérem! Nem tudom fizetni a számláimat, ha most kirúg…

- Aaaakor viszont magába verem a leckét, kedvesem!

- Fel akar pofozni?

- Nem! Talál az irattartó szekrényben egy nádpálcát, hozza ide!

Vera kirohant és visszajött a pálcával a kezében. Arcáról öröm sugárzott, nagyon élvezte a szerepjátékot.

- És most mi következik, Főnök?

- Térdeljen a kanapéra és hajoljon a karfára, tolja le a bugyiját, a ruháját pedig húzza fel.

- Nem megy, Főnök úr, miniruha…

- Tényleg?

Roger kirobogott a konyhába, és egy késsel tért vissza. Vera nem értette, ez nem volt megbeszélve. A fiú a háta mögé állt, a szoknyától a háta közepéig felhasította a ruháját, majd levágta róla a tangabugyit is.

- Most már semmi akadálya, hogy felfeküdjön!

Vera kibújt a cipőjéből, és feltérdelt a kanapéra, rá a karfára.

- Most pedig számolj! – kiáltott rá Roger.

- Egy… - és puff, jött is az ütés a fenekére. Vera felszisszent.

- Kettő.

- Három.

- Négy - határozottan ügyes ez a Roger, gondolta Vera.

- Öt!

- Hat! - az ütések egyre erősebbek lettek, Vera pedig egyre nagyobbakat nyögött. Érezte, ahogy puncija egyre nedvesebb lesz.

Roger kb. a tízedik ütés után kezdte élvezni a helyzetet és már igencsak kanos volt a gyönyörű, piros csíkokkal borított fenék látványától. Nem volt benne biztos, hogy kibírja 20 ütésig.

- Tizenegy – számolt Vera, aki már zihálásba torkollóan nyögött a csapások után.

- Tizenkettő! – Roger most nagyon nagyot ütötte, Vera fel is sikoltott fájdalmában.

- Tizenhárom! – Roger ismét egy nagy csapást indított, majd miután a lány felsikoltott, elhajította a pálcát.

Letérdelt a padlóra, nyalta a lány talpait, lábfejét, barázdákkal borított fenekét, a szintén felajzott Vera pedig minden önuralmát összeszedve hátrafordult és rászólt Rogerre.

- Rog… kérlek! Bírd még ki ezt a hetet! Vágd még rám, és utána…

- Neeee, nem bírom!

- De, de, kérlek, kérlek!

A fiú ekkor felállt, kicsit rendezte sorait és beleegyezően ennyit mondott:

- Rendben, Vera! De csak annyit…

- Köszönöm!

A maradék hét ütést Roger már igazán profin vágta egykori szerelme hátsó felére, erőteljesen, hogy a lány soha ne feledje… hátha megint nem látja 20 évig. Vera feneke lángolt sírva vonaglott és sikítva mondta be a számokat, az utolsó kettőnél pedig már majd’ elájult a fájdalomtól. Sírt, zokogott, mellkasa fújtatóként zihált, annyira kívánta Rogert. A fiú a huszadik ütés után ismét eldobta a pálcát, és rávetette magát a lányra… aztán belehatolt és boldogan dugtak… míg meg nem haltak?



2012. szeptember 23.

Hozz virágot


A következő dalra Amy hívta fel a figyelmemet...

Parti Nagy Lajos: Hozz virágot (ahol én fekszem) 

Hasad újholdja, könnyű melled, 
visszavont szúrós engedelmed. 
A hóesés oly szépen gyászol, 
trabantunk betlehemi jászol. 

Boldog karácsonyt, megölellek, 
mellékdalul elfenekellek, 
és sírósodván rádkiáltok: 
ahol én fekszem, hozz virágot.

Én nagyon szeretem a Csík zenekart, így a teljes videót érdemes végignézni. De aki csak a fenti dalra kíváncsi, tekerjen a 15. perchez.

 

2012. szeptember 18.

Az igazgatónő





Fáradtan lépett be üres lakásába, és egy kicsit szomorúan gondolt arra, hogy ismét egy magányos este elé néz. Néha elgondolkozott azon, hogy miért nem tud egy igazán komoly kapcsolatot kialakítani, hiszen kritikus szemmel nézve is csinosnak volt mondható. Néhány napja töl­tötte be a 25. évét, és eddig csak egyetlen komolyabb "udvarlója" volt. A kudarcainak okát mindig azzal magyarázta meg magának, hogy nem elég szép, és még a legtitkosabb gondolataiban is elutasította azt, hogy esetleg nem az alakjával, hanem a viselkedésével volna probléma. Édesanyja kislánykorában meghalt és a nagyon okos, intelli­gens leány szinte egyedül maradt. Védekezésül egy vastag falat vont maga köré, és egyre inkább önzőbb, gőgösebb lett. Kiváló eredménnyel végezte el az iskoláit és bár lett volna lehetősége máshol is elhe­lyezkedni, ahol jóval többet keresett volna, mégis inkább a tanári pályát választotta. Pár éves tanári múlttal a háta mögött sikerrel pályázta meg egy jó hírű lányiskola igazgatói posztját. Kicsit meglepte, mikor értesítették, hogy övé az állás. Most úgy érezte, hogy a neki megfelelő helyre került. Az iskola hagyományosan híres volt a szigorúságáról és keménységéről.

Vetkőzni kezdett. Bár tényleg fárasztó nap volt mögötte, de azért a ruháit pedánsan összehajtogatta. Bugyiban és melltartóban ment a fürdőszobába, és fehérneműit egyből a szennyes közzé rakta. Meztelenül egy pillanatra megállt a tükör előtt. Egy 180 magas, vöröses hajú, mosolytalan fiatal lány nézett vissza rá. Kicsit vékony a teste, állapította meg kritikusan, és a mellei is elég kicsik, de azért a feneke az szép. Félig megfordult a tükör előtt és egyik kezével lágyan végigsimított a feszes gömbölyűségen. Egy kis remegés villant át az ágyékán. Gyorsan megnyitotta a csapot és élvezettel állt be a zuhany alá. A forró víz alatt igyekezett megszabadulni minden gondtól, ami egész nap rászakadt. Bár az igaz, hogy voltak kellemesebb percek is, gondolta magában egy kicsit elmosolyodva. Például amikor ellátta annak a szemtelen Kate Barrow-nak a baját. A gondolat emlékére ismét bizsergést érzett a combjai között. Most már nem bírta tovább és kénytelen volt kezével beletúrni dús bozontjába. Ujjaival egy kicsit széthúzta a szeméremajkait és közben ismét látta maga előtt a kis Kate remegő popsiját.

Az iskolájában engedélyezett volt a testi fenyítés, de igazság szerint elég ritkán került rá sor. Persze az elengedhetetlen volt, hogy időnként ki ne osszanak néhány tenyerest a vonalzóval, de a tanulólányok is tisztában voltak vele, hogy meddig mehetnek el. Pár napja az egyik osztályteremben égve maradt a lámpa az oktatás után, és mikor bement leoltani, egy papírlapot látott meg az egyik padon. Először rögtön a szemetesbe akarta dobni, hiszen első a rend, de hirtelen meglátta a nevét rajta. Két lánynak az óra alatti levelezését tartotta a kezében. Természetesen a fiúkról volt szó, az egyikük azzal dicsekedett, hogy az egyik srác benyúlt a bugyijába. Ez már magában felbosszantotta, hiszen szerinte a 16 éves lányok még ráérnek ilyen dolgokkal foglalkozni, de a következő sorok alaposan mellbe vágták. Az egyikük azt írta, hogy szerinte Ő még szűz. A válasz ha lehet még sértőbb volt. Még most is tisztán kirajzolódtak a szemei előtt a kislányos, kacskaringó betűk: "Fogadjunk, hogy Ann Temple egy frigid, száraz kóró!" Pár pillanatig teljesen ledöbbent. Kiviharzott az osztályból és másnap rögtön nyomozni kezdett. Szerencséje is volt, hiszen az a tanárnő, aki előző nap az utolsó órát tartotta emlékezett rá, ki küldözgetett levelet.

Nemsokára az irodájában állt a két bűnös: Kate Barrow és Ellen Darkman. Kate szülei szegények voltak, ellenben Darkmanékkal, akik a város előkelőségeihez tartoztak. A két lány nem tagadta a levelezést, és Ann nagy bosszúságára az írásminta az bizonyította, hogy a "száraz kóró" Ellen műve volt. Tudta, hogy nem büntetheti meg igazán a Darkman lányt, ezért úgy tett, mintha a rá vonatkozó rész volna a kisebb bűn. Így Ellennel csak a kezeit nyújtatta előre, és nagy műgonddal hármat-hármat vágott mindkét tenyerébe. Ezzel még nem haragította magára a nemes Darkman famíliát, bár annyi elégtételt azért szerzett magának, hogy nem a vastagabb vonalzóval, hanem a nádpálcával mérte ki a büntetést és jóval erősebbeket ütött a szokásosnál. Elégedetten nézte a három-három vörös csíkot és a síró Ellen-re még kirótt egy elég kemény másolási feladatot is. Ezután kiküldte a megbüntetett lányt és minden felgyülemlett haragjával a megszeppent Kate felé fordult.

A levélben Kate dicsekedett azzal, hogy egy fiú a bugyijában nyúlkált, így ezt hozta fel indokul, amiért keményen meg fogja büntetni. Az irodájában még ott volt úgynevezett "büntetőpad", amelyet régebben gyakran használtak. Azt mondta Kate-nek, hogy álljon a pad mellé és a felső testével hasaljon rá. Néhány mozdulattal leszíjazta a meglepett lány kezeit és derekát. Felhajtotta az egyenszoknyáját és meglepődve vette észre, hogy alatta nem a szokásos sötétkék egyenbugyi található, hanem egy finom, csipkés alsónemű. Egy mozdulattal a bokájáig rántotta le a leheletnyi fehérneműt. Bár mérges volt, de azért nem akarta áthágni a szabályokat, amelyek egyszerre csak egy tucat fenekest engedélyeztek, és csak a bugyiba bujtatott popsit lehetett elverni. Ann azzal nyugtatta meg magát, hogy a szabályban a szokásos iskolai alsóneműről van szó, és Kate maga teremtette meg az alkalmat azzal, hogy nem megfelelően öltözködött, és így a pucér seggére kapja büntetést. Felemelte a kezét és a következő pillanatban a nádpálca lecsapott a megfeszült bőrre.

Az első hat ütést még mérgéből adta, szemei előtt nem is a vonagló lánypopót látta, hanem az utálatos sorokat a levélből. A hatodik csapás után hirtelen kitisztult az agya és haragjának nagy része elpárolgott. Most vette csak észre, hogy eddig teljes erejéből csépelte a feszesen feszülő, hófehér feneket. És csak most hallott meg a megkínzott lány jajgatását. Egy pillanatra megállt a büntetésben, és jobban megnézte az előtte fekvő fiatal lányt. Kate amennyire csak a szíjak engedték megpróbált kitérni a következő ütés elöl és feneke érdekes táncot járt, ahogy hol megfeszült, hol egy kicsit jobbra, vagy balra elmozdult. Időnként kivillant puncijának selymes vágata is, és furcsa módon, a tanárnő nagyon érzékinek találta a látványt. Két dolog ragadta meg a figyelmét. Először az, hogy az egyik ütése túlságosan is erősre sikeredett és szinte kicsattant a lány finom bőre. Másodszor pedig... Nos, igen. A kikötözött lány combja között valamilyen folyadék csordogált le. Egyszerűbben mondva, Kate Barrow bepisilt a büntetés alatt.

És a mindig magabiztos és megközelíthetetlen igazgatónő hirtelen érzéki nővé alakult át. Letette a pálcát és egy zsebkendővel lágyan letörölgette a vizelet nyomait a lány combjairól. Keze simogatva becsúszott a combok közé és megtisztította a nedves puncit is. Közben megnyugtatóan beszélt a lekötözött lányhoz, hogy mindezt az ő érdekében csinálja, hiszen Kate még egy tapasztalatlan kislány, akit a fiúk könnyen bajba sodorhatnak és sokkal jobb, most ez a kis fájdalom, mint később egy komolyabb gond. A fájdalom, amely majd jusson mindig eszébe, ha a puncija vágyakozik egy fiúkéz után. Kate lassan megnyugodott és érzéseiben a fájdalmat elnyomta az igazgatónő keze által keletkezett vágy. Kate már azt gondolta, hogy ennyivel megúszta a dolgot, de Ann Temple nem lett volna önmaga, ha most elengedi a bűnöst. Újra felvette a vékony nádpálcát és folytatta a fenyítést. Most viszont már teljesen a büntetésre tudott koncentrálni, és teljesen kontrollálta ütései erejét és irányát. Utólag összehasonlítva Kate bevallotta magának, hogy a második sorozat már feleannyira sem fájt, mint az első, de a padon fekve ez kevés vigaszt nyújtott. Az igazgatónő izgatottan nézte az ütések után megránduló lánysegget, ahogy először Kate önkéntelenül is összeszorította a farpofáit, majd pár másodperc múlva egy kicsit megemelkedve megpróbálta hátra nyomni, és ezáltal a két félgömb eltávolodott egymástól. A tizenkettedik ütés után kiszabadította az elvert seggű lányt és a sarokba térdeltette, ahol még egy óráig gyönyörködött a csíkosra vesszőzött testrészben. Mielőtt végleg elengedte volna a lányt még lediktált egy pár soros idézetet a bibliából, és kiadta, hogy másnapra ötszázszor másolja le.

A zuhany alatt hangos kiáltással élvezett el a komoly igazgatónő az emlékek, és fürge ujjai hatására. Mialatt szárazra dörzsölte magát, arra gondolt, milyen kár, hogy ez nem fordul elő gyakrabban. Tiszta fehérneműt vett és egy márkás szabadidőruhában leült a tévé elé. Alig helyezkedett el, mikor hirtelen megszólalt az ajtócsengő. Egy kicsit meglepte a dolog, hiszen általában nem szokta senki sem meglátogatni, és arra gondolt, biztosan valamilyen ügynök lesz a váratlan betolakodó. Morcos arccal nyitotta ki az ajtót, és hirtelen szemben találta magát a legszebb férfival, akit eddig látott. Bár nem volt ő sem alacsony, de a férfi még egy jó félfejjel magasabb volt. Izmai feszültek a vékony kabátja alatt és Ann rögtön arra gondolt, vajon milyen lehet vele az ágyban.

- Ann Temple? - kérdezte a férfi mély hangon.

- Igen, én vagyok - felelte a nő. - Kihez van szerencsém?

A férfi egyik karjával félretolta a meglepett igazgatónőt és szótlanul besétált mellette a szobába. A nő hirtelen meg sem tudott szólalni, de lassan visszanyerte jelenlétét és kezdett méregbe gurulni. Mit képzel ez a faragatlan tuskó? Csak így betörtet egy idegen lakásba, és még csak nem is köszön! Becsapta az ajtót és a férfi után ment. Megállt előtte és mutatóujját a látogatójának széles mellkasának szegezte.

- Ki a fene maga? - kérdezte fenyegető hangon. - Mit képzel, hogy hol van? Nem tanították meg rendesen viselkedni az iskolában?

A férfi arca megrándult, látszott rajta, hogy megpróbál uralkodni magán. Lassú mozdulattal levette a kabátját és az egyik fotelra dobta.

- Peter Barrow a nevem - szólalt meg végül -, és azt hiszem, nekünk van egy kis megbeszélnivalónk, Miss Temple.

Ann majdnem eltátotta a száját újabb meglepetésében. Erre igazán nem számított! Az elnáspángolt Kate papája, személyesen! Most már kezdte érteni, hogy miért olyan mérges a férfi és egy kicsit megkönnyebbült, hogy nem a befolyásos Darkman papa áll most előtte, hiszen akkor nagy bajban lenne. Mr. Barrow nem tud neki ártani, mivel nincs semmi hatalma. Lassan bólintva leült az egyik székre és a férfit is hellyel kínálta.

- Nos, Mr. Barrow - kezdte olyan hangon, mint ha egy diákjához beszélne - Gondolom a lánya büntetése miatt jött hozzám.

- Maga úgy elverte a lányom fenekét, hogy nem tudott az asztalnál ülni. Pedig semmi komoly vétséget nem követett el, szerintem az óra alatti levelezgetés csak egyszerű diákcsíny. Meg tudná ezt nekem magyarázni, Miss Temple? És arra is tudna magyarázatot adni, hogy miért úszta meg a barátnője jóval enyhébben a dolgot? Csak nem azért, mert az ő szülei gazdagok?

A nő kiérezte a fenyegetést a férfi hangjából, de továbbra is teljesen nyugodt maradt.

- Úgy látom a lánya nem mondta el a teljes igazságot önnek, uram! Természetesen nem a levelezés ténye volt az ok, amiért megbüntettem a őket, hanem a levél tartalma. És emiatt kaptak különböző mértékű fenyítést. Ellen Darkman illetlen szavakat használt a levélben, más bűne nem volt. Szerintem elég kemény voltam vele szemben is. A lánya viszont teljesen más eset. Ő azért kapta a vesszőzést, mert paráználkodott!

- Az én lányom! - kiáltott fel férfi. - Honnan veszi ezt a baromságot?

- Kate maga írta le a levélben, hogy egy fiú a bugyijában nyúlkált, és simogatta. Gondolom nem kell ennél több bizonyíték!

- Szóval maga irgalmatlanul megvert egy lányt, csak azért mert az hencegett a barátnőjének? - kérdezte a férfi hitetlenkedve. - Arra nem gondolt, hogy ez csak egy serdülő lány fantáziája?

- És maga miért olyan biztos benne, hogy nem magának hazudott a lánya?

- Teljesen biztos vagyok benne, hogy az igazat mondta - válaszolta halkan a férfi. - Kate tulajdonképpen nem a lányom, hanem csak örökbe fogadtam. Egy árvaházban nőtt fel, és mikor magamhoz vettem, valamit kikötöttem. Megmondtam neki, hogy ha egyszer is hazudik nekem, akkor rögtön küldöm vissza a lelencbe. Lehet rossz, engedetlen, esetleg megbüntetem, mintha a lányom lenne, de nem hazudhat. Nagyon fél attól, hogy elküldöm és én mondom önnek, Miss Temple, hogy inkább vállalna minden büntetést, csak maradhasson. Most is megmondtam neki, hogy vallja be, ha valóban játszott valamelyik kölyökkel, én még meg is értem a dolgot és egyébként is, már megkapta a büntetést, nem fogom bántani miatta. Azt felelte, hogy csak hencegett, mivel Ellen is azzal büszkélkedett, hogy meztelenül fürdött egy fiúval, aki végigtapogatta az egész testét.

- Sajnálom - szólalt meg Ann mosolyogva. - Nekem az a dolgom, hogy ügyeljek a rendre az iskolában és vigyázzak a tanulókra. Nincs időm minden ügyet kinyomozni. Egyébként szerintem csak használt a lányának ez a kis lecke.

- Szerintem pedig maga egy felelőtlen nőszemély, aki gyerekek verésében leli az örömét! - felelte a férfi dühösen.

- Hogy én!!! - kiáltott fel a nő mérgesen. - Maga teljesen meg van bolondulva! Azonnal takarodjék ki a házamból, és ha valami panasza van a nevelési módszeremre, akkor azzal forduljon az iskolai tanácshoz!

- És persze az egész dolgot abban a biztos tudatban teszi, hogy nem lehet belőle semmi baja! - állt fel a férfi és lépett a nő elé. - Persze elküld az iskolai tanácshoz, ahol a szegény embert meg sem hallgatják. Hát nem, Miss Temple, most ezt nem ússza meg ilyen szárazon.

Hirtelen felrántotta a teljesen meglepett nőt és szinte a hóna alá kapva bevitte a hálószobába. Leült az ágyra és a rúgkapáló Ann-t a térdére fektette. A nő lábait két combja közé szorította, bal

kezével pedig vékony csuklóit fogta össze a hátul, a nő derekánál. Ann nem akarta elhinni, hogy ez történhet vele! Vadul küzdött, hogy kiszabaduljon, de letörve vette tudomásul, hogy a férfi játszi könnyedséggel tartja fogva.

- Mit akar csinálni? - kérdezte még mindig mérgesen. - Csak nem gondolja komolyan, hogy engem elverhet a saját lakásomban? Ha nem enged el azonnal, akkor visítani fogok!

- Most megtanulja, milyen érzés az, ha az embert elfenekelik, Miss Nagyképű - felelte a férfi gunyoros hangon, miközben lehúzta a nő nadrágját. - Egyébként pedig felőlem nyugodtan elkezdhet visítozni, hiszen egyrészt úgyis elég kiesik ez a ház, senki nem hallja meg, másrészt pedig hamarosan amúgy is ordítani fog.

Lehúzta a nő bugyiját is és a tekintete egy pillanatra felmérte az elétáruló látványt. Ann nagyon elszégyellte magát és teljesen lángba borult az arca, amint elképzelte, ahogy Ő, a büszke igazgatónő pucér seggel fekszik egy férfi térdén, teljesen kiszolgáltatva. A következő pillanatban viszont a szégyen helyét felváltotta a fájdalom, ahogy a férfi erős keze lecsapott a meztelen bőrre.

- Most megtanulja, hogy nem szabad visszaélnie a hatalmával - mondta a férfi és minden szótagnak egy-egy fájdalmas fenekessel adott nyomatékot. A férfi keze gyors ütemben csapott le újra és újra, mindannyiszor vörösebb foltot hagyva maga után a fehér bőrön.

Ann elhatározta, hogy ha képtelen kiszabadulni megalázó helyzetéből, akkor legalább méltóságteljesen viseli el a fenekelést és nem adja meg azt az örömet a férfinak, hogy könyörögni, vagy esetleg sírni lássa. Ez az elhatározása hamarosan szertefoszlott. Nagyjából két tucatszor csapott le a férfi tenyere egyre forróbb és fájóbb fenekére, mikor az első könyörgő "Ne!" kicsúszott a száján. Eddig próbált mereven feküdni, a lábait zárva tartani, hiszen tisztán előtte volt a kép, a lekötözött Kate popsijának a tánca, az egyszerre kissé komikus, és izgató kitárulkozásai. Most viszont feladta a merevségét és fenekét akaratlanul is kicsit felfelé tolta, felvillantva ezzel a férfi kíváncsi szemének testének legféltettebb pontjait is.

- Mi helyzet, Miss Temple? - szólalt meg gúnyosan a férfi, kezével megsimogatva a szinte lángoló félgömböket. - Nem gondolja, hogy egy igazgatónő lehetne egy kicsit szemérmesebb is, és nem lenne szabad bepillantást engednie a szőrös pinájába?

Ann legszívesebben megfojtotta volna a férfit, és magában különböző bosszúterveket gondolt ki, de most elvesztette a fejét. Hiába próbálta nyugtatni magát, hogy ha megpróbál szembeszállni a férfival, akkor csak rosszabb lesz, nem bírta ki, hogy ki ne szakadjon belőle:

- Maga egy bűzös állat! Tényleg élveztem, amikor azt a céda lányát vertem! És holnap az lesz az első dolgom, hogy ismét alaposan kiverem a koszos seggét! Auuu!

Az utolsó hangok már teljesen akaratlanul törtek elő a lányból, mivel a férfi keze újra lecsapott. Most nem fenekét érte az ütés, hanem a bal combjának belső felét, közvetlenül a szeméremajkak mellett. A lány elhallgatott és megpróbálta összeszorítani a combjait, így várva a következő ütést. Meglepetésére a férfi keze nem csapott le, hanem a nadrágszíjának a csatjához nyúlt. Ann azt hitte, hogy a szíjjal folytatódik a fenyítése, de a férfi ismét meglepetést okozott neki. A szíjjal ugyanis a lány két alkarját kötözte egymáshoz a háta mögött, majd a teljesen magatehetetlen nőt lelökte a szőnyegre.

Ann az elvert fenekére huppant. Minden önuralmára szüksége volt, hogy ne kiáltson fel a testébe nyilalló fájdalom hatására. Nagy keservesen lábra állt, bár ebben igencsak hátráltatta összekötözött

keze és a bokájáig lecsúszott nadrágja. A férfi nevetve felállt és először a lány fenekén simított végig az egyik kezével, majd ugyanezt a mozdulatot megismételte az arcán is.

- Nem tudom eldönteni, hogy melyik testrésze pirosabb - szólalt meg nevetve -, a feneke vagy pedig az arca.

A lány, ha lehet még jobban elpirult ezekre a szavakra és a gyengéd érintésre, és arra gondolt, hogy itt az alkalom meggyőzni a férfit.

- Nézze, Mr Barrow - kezdte megnyugtatónak szánt hangon -, megértem, hogy mérges volt, és elnézem, hogy egy kicsit elragadtatta magát. Engedjen el, és úgy tekintem a dolgot, mintha semmi sem történt volna. Nem jelentem fel és nem fogok bosszút állni a lányán. Rendben?

A férfi szinte nem is figyelt a nőre, szeme körbecikázott a szobában, mintha keresne valamit.

- Nem bízom magában, Miss Temple - válaszolta végül -, ismerem én jól a magafajta emberek ígéreteit.

Ezzel kiment a szobából. Ann azt gondolta, hogy itt az esély a menekülésre. A lábait megbénította a nadrágja, így legelőször is ettől igyekezett megszabadulni. Óvatosan elszökdelt a falig, nekitámaszkodott és a bal lábával a nadrágjára lépve kiszabadította a jobb lábát. Most már sokkal könnyebben sikerült kihúznia a másik lábát is, a bugyija pedig szinte magától hullott le a földre. Megkönnyebbülve felsóhajtott, hogy legalább a lábai szabadok és szaladni kezdett az ajtó felé. Éppen kiért a nappaliba, amikor nekiütközött a férfi széles mellkasának.

- Nocsak, nocsak - szólalt meg Peter -, csak nem ennyire hiányzik a fenyítés következő része? Azért nem kellett volna ennyire sietnie, Miss Pirosseggű.

A lány jóformán most meg sem hallotta a férfi csúfolódó szavait. Egyrészt teljesen összeomlott, hogy nem sikerült a menekülése, másrészt pedig a férfi keze vonzotta a tekintetét mágnesként. Pontosabban a férfi kezében tartott félelmetes nádpálca. Persze egyáltalán nem tartotta korábban annyira félelmetesnek, amikor az ő kezében volt, de most egy másik személy birtokolta. A torka kiszáradt és nem bírt megszólalni, pedig az agya azt parancsolta, hogy már most kezdjen el veszettül könyörögni. A lába megroggyant, de a férfi keményen tartotta és maga előtt tolva megindította a dolgozószoba felé. Szépen rendben tartott íróasztaláról minden le volt pakolva, a férfi mindent előkészített. A nőt az asztal egyik sarkához állította és egy vékony kötéllel a bokáját az asztal lábához kötözte. Megfogta a lány másik lábát és asztal másik végére húzta át, úgy, hogy a nő teste az asztal közepére került és széles terpeszbe kényszerült. A másik lábát is gyorsan megkötötte, majd átment az asztal túloldalára, és a nádpálcát letette a lány elé.

- Csak rajtad múlik, kislány - szólalt meg Ann szemébe nézve -, hogy mennyit kell még szenvednie a gyönyörű seggednek. Persze először kapsz egy tucat vesszőcsapást, hiszen Kate is ennyit kapott tőled. Azután viszont vége lehet a fenyítésnek. Nem kell mást tenned, csak egy papírra leírni az igazságot, hogy a saját örömödre brutálisan elvertél egy kislányt és szexuálisan molesztáltad.

- Ezt nem írhatom le - ellenkezett az igazgatónő -, hiszen ez a végemet jelentené.

- Gondolkozz el alaposan azzal a szép fejecskéddel, amíg én a hátsó részeddel foglalkozom. Nem vagyok teljesen hülye, jól tudom, hogy ha elmegyek, akkor rögtön hívod a rendőrséget és feljelentesz. Nekem ez a papír csak biztosítéknak kell, és megígérem, hogy nem fogom felhasználni, hacsak nem kényszerítesz rá. Te elverted a lányom popsiját, én elverem a tiedet. Részemről az ügy be van fejezve. De a papír nélkül nem engedhetlek el. Én akár több száz ütést is a dagadt valagadra verek minden megerőltetés nélkül, de nem hiszem, hogy te is ilyen könnyen viselnéd el a dolgot.

Ezzel felvette a nádpálcát és a lány háta mögé állt. Az egyik kezével lenyomta a nő felsőtestét az asztallapra. Ann érezte, ahogy teljesen megfeszül a bőr a fenekén, melle az asztal lapjához simul. Furcsán kavarogtak az érzések a testében. Az agya rettegve várta a fájdalmat, ugyanakkor kéjes hullámok siklottak át a lába között. Felszínre tört a sokáig elnyomott másik énje, akit a gőgös Ann eddig háttérbe szorított. Csak azt kapod, amit megérdemelsz, jelentette ki az új lelkiismerete.

- Auuuu! - kiáltott fel Ann, mikor a pálca lecsapott meztelen testére, izzó fájdalmat okozva. A lány minden vágya arra irányult, hogy valahogyan megvédje a kiszolgáltatott testrészét a további fájdalomtól, de kezei használhatatlanok voltak. Megpróbált felegyenesedni, de a férfi keze keményen tartotta és csak annyit sikerült elérnie, hogy a fenekét egy kicsit hátrább és feljebb púposította. Ebben a pillanatban csapott le ismét a nádpálca. A kiáltás most Ann torkában ragadt és ernyedten hanyatlott vissza az asztalra, miközben az első könnycsepp kicsordult a szeméből.

A férfi izgatottan nézte az előtte fekvő nőt. A nadrágja szinte fájdalmasan megfeszült, ahogy elnézte feszes popsit és a bolyhos puncit. Szakszerű pontossággal kimért hat ütést a nő fenekére, fentről indulva lefelé. Nem volt könnyű dolga, hiszen a lány kétségbeesetten próbált kitérni az ütések elöl, és minden újabb csapás előtt pontosan kellett céloznia. A hatodik ütés után Ann zokogva kiáltott fel, hogy megírja a papírt, csak hagyja abba a fenyítést. A férfi letette a pálcát. Kezével végigsimított a nő fenekét, érintve mind a hat vörös csíkot. Ann teste mind a hatszor megrándult, és továbbra is az asztal lapján hasalt, bár már a férfi keze nem szorított le.

Nő majdnem felsikoltott tehetetlenségében, hogy nem tudja a kezeit használni. Furcsa módon már nem a fenekét szerette volna megvédeni az újabb fájdalomtól, hanem minden porcikájával arra

vágyott, hogy ujjaival nedves punciját megdolgozhassa. Egy kicsit szégyenkezve, de megkönnyebbülve vette észre, hogy a férfi keze becsúszik combjai közé.

- Kérem! - nyögött fel elgyötört hangon.

- Mit kérsz, kicsi lány? - kérdezte a férfi lágyan. - Hagyjam abba az ujjaim játékát?

- Ne! Ne! - kiáltott fel Ann. - Csak azt ne!

- Hát akkor?

Mond meg neki, mit szeretnél, nógatta a friss énje Ann-t. Ha szépen megkéred, biztosan hajlandó az ujjai helyett a farkát is használni, hiszen pontosan erre vágysz, igaz? De ez olyan megalázó, vívódott gondolataival a lány. A férfi keze eltávolodott a testétől és Ann nem bírta tovább.

- Azt szeretném, ha megdugna - szólalt meg halkan. Maga sem hitte volna, hogy kimondta ezeket a szavakat. Azt hitte, hogy a férfi kineveti, de egy pillanatig semmi válasz nem érkezett. Furcsa motoszkálás hallatszott, majd egy vastag, kemény dolog nyomódott a hátsó feléhez.

- Először írd meg azt a papírt - szólalt meg a férfi.

Ann nem tudott most másra gondolni, mint a fenekének nyomódó keménységre. Lassan bólintott.

- Rendben.

A férfi előrehajolt, a szerszáma a nő combjai közé siklott, de csak kívülről érintette az éhes ajkakat. Kioldotta a nő kezeit megbénító szíjat, majd egy gyors mozdulattal levette a nő pulóverét. Ann összerándult, amikor meztelen mellei az asztal lapjához simultak. A férfi egy papírt és egy tollat tett a nő elé úgy, hogy közben nem mozdult meg, végig közvetlenül Ann háta mögött állt, farkával a combja között.

- Mit írjak? - kérdezte a legyőzött igazgatónő.

- Csak az igazat. Szerepeljen benne a brutális verés és az, hogy a lányom punciját simogatta. És írd szépen alá.

Ann először tiltakozni akart, hogy ő nem azért érintette meg Kate lába közét, amire a férfi gondol, de azután szó nélkül írni kezdett. A férfi előrehajolva nézte és mikor a nő befejezte és aláírta, gyorsan a zsebébe süllyesztette az irományt. A kezeivel megmarkolta Ann melleit és egy hirtelen mozdulattal a lány nedves résébe fúrta magát. Néhány gyors mozdulat elég volt arra, hogy a lány elélvezzen. Felsikoltott, sokkal hangosabban, mint amikor a pálca lecsapott. Nagy örömmel vette tudomásul, hogy sikerült még egyszer a csúcsra jutnia, amíg a férfi elélvezett.

- Azt hiszem, mindkettőnknek szüksége van egy kis tisztálkodásra - jelentette ki a férfi és eloldozta Ann lábait.

Hosszú idő után a lány ismét teljesen szabad lett, de már nem vágyott arra, hogy elmeneküljön. A férfi ráparancsolt, hogy mosdassa meg és Ann boldogan engedelmeskedett. A fürdő után meztelenül tértek vissza a nappaliba. A férfi a sarokba térdepeltette az igazgatónőt, és mig lassan felöltözött, gyönyörködve nézte. Ann a falat bámulta és közben hitetlenkedve gondolta végig az este történteket. Már természetesnek érezte, hogy a sarokban kell térdelnie, mint egy kislánynak és az egész dolgot másképpen látta. A legfontosabb az volt, hogy végre egy férfi igazi élvezetet okozott neki, és az, hogy elfeneklelte, már nem is tünt olyan nagy szégyennek.

- Gyere ide, Ann! - szólalt meg a férfi.

A meztelen lány két lépesre állt meg a közben teljesen felöltözött férfitól. A tekintete a férfi arcáról a kezére siklott, amelyben ismét ott volt a nádpálca.

- Úgy emlékszem, még nem fejeztük be a dolgot - mondta a férfi és Ann úgy érezte, hogy hirtelen megfagy körülötte a levegő.

- Nem tudom, mire gondol - jelentette ki a nő, pedig nagyon is jól tudta.

- Nem hiszem, hogy ilyen rossz lenne a memóriád - rázta meg a fejét a férfi. - Még csak a felét kaptad meg a beígért tucat vesszőcsapásnak. Nem gondolod, hogy ezt pótolni kellene?

A lány némán bólintott. Peter a pálcával a dolgozószoba irányába mutatott és Ann lehajtott fejjel megindult előtte. Furcsa módon elismerte magában, hogy a férfinak igaza van, bár már így is eléggé fájt a feneke. Hátra sem pillantva ment az íróasztalig. Azt hitte, hogy a férfi ismét megkötözi, de az csak a meztelen felsőtestét nyomta le lágyan az asztalra. A nő kezeit előrenyújtva megragadta az asztal másik végét és remegve várta az izzó fájdalmat.

- Holnap reggel bocsánatot kérsz a lányomtól - kezdte a férfi és egyidejűleg keményen végigvágott az igazgatónő seggén.

- Auuu! Igen, uram! - válaszolta Ann felkiáltva.

- Azután behivatod azt a Darkman lányt és a Kate előtt megvesszőzöd - folytatta a férfi újabb csapás kiséretében.

A nő most nem igazán tudott a testében szétáramló fájdalomra figyelni, annyira megrémítette az, amit a férfi kért.

- Azt nem tehetem! - kiáltott fel kétségbeesetten - Minden ok nélkül nem verhetem meg az egyik diákomat! Ráadásul az egyik legbefolyásosabb család lányát? Azonnal az utcára kerülök, ha nem a börtönbe!

- Ha a tornaóra után bemész a zuhanyzóba, rögtön lesz okod, hogy a pálcádat használd - mondta a férfi. - Egy kis testmozgás után a kis Ellen nagyon szeret magával játszadozni.

- Rendben van - egyezett bele a nő, miközben arra gondolt, hogy honnan tudhat ilyeneket a férfi. Úgy látszik, hogy a lánya tényleg mindent elmond neki, ami az iskolában történik.

- Azt a másolási feladatot, amit a lányomnak adtál, te csinálod meg holnapra - csapott le ismét a pálca keményen.

- Igen, uram! - nyögte Ann, miközben görcsös ujjakkal szorította az asztal szélét. Vajon mit fog még kitalálni a férfi, töprengett. Már így is kemény éjszakája lesz, a reggeli dolgokról nem is beszélve. Az utolsó három ütést már nem kísérte a férfi parancsa, így a nőnek nem kellett koncentrálnia, nyugodtan sikolthatott fel minden egyes ütésnél. A hatodik csapás után kimerülten és megkönnyebbülve pihent meg az asztalon. A férfi felállította és lecsókolta a könnyeit az arcáról.

- A seggedet kend be testápolóval, az segít egy kicsit - szólalt meg Peter. - És ne feled, hogy miben állapodtunk meg. Holnap este ismét eljövök. Ha rendesen viselkedtél, akkor talán megesik a szívem az éhes cicuskádon. De ha valamit nem jól csinálsz, akkor ismét megtáncoltatom a seggedet! Értetted?

- Igen - felelte boldogan Ann. Végre egy férfi, aki nem hagyja magára az első találkozásuk után. Egy férfi, aki sok élvezetet nyújtott neki ma is, és holnapra is ezt ígéri. Igaz, hogy sok fájdalmat is okozott, de azt tulajdonképpen megérdemelte és csak rajta múlik, hogyan viselkedik.

Az ajtóban a férfi még egyszer megcsókolta a nőt, majd egy csattanósat sózott a fenekére és elment. Ann egy pillanatig elábrándozott a másnapi találkozásukon, de azután sietve felkapott egy köntöst és munkához látott, hiszen sok tennivalója volt, ha meg akarta kímélni elvert fenekét az újabb tortúrától.