Pages

2008. szeptember 23.

Hosszú hétvége (3. rész)

Péntek reggel - a bünti kezdete

A férfi az ágy szélén ült, és éppen leckéztette a lányt. A büntetés megkezdése előtt mindig szerette elismételni, hogy miért is kap ki a lány, mit rosszalkodott - ezzel is elnyújtva az időt, miközben a lány egyre feszültebben toporgott előtte.

A lány természetesen csak egy felsőt és a büntető bugyiját viselte, hátulján egy "spank me" felirattal. Más esetben biztosan lázadt volna az öltözködési előírás miatt, de most jobbnak látta, ha nem feszíti még jobban a húrt.

- Na, gyere szépen - fejezte be a férfi a monológját.

A lány tudta, hogy nem kerülheti el a fenekelést, de ilyenkor sohasem feküdt csak úgy, magától a férfi térdére. Persze tudta, hogy semmi esélye a menekülésre, de azért tett egy tétova lépést hátra. A férfi csak a fejét csóválta, majd megragadta a lány bal karját, és egy határozott mozdulattal hasra fektette a combján. Még mielőtt a lány bármit is reagálhatott volna, lerántotta a bugyiját.

- Már egyből bugyi nélkül? - kérdezte a lány felháborodottan.

- Mire számítottál? Olyan sok a büntid, hogy nem játszadozhatunk - felelte a férfi, miközben megigazította a lány testét a térdén, hogy a popsija éppen a kezére essen.

A férfi nem merőlegesen ült az ágy szélén, így a lány felső teste az ágyon feküdt, viszonylagos kényelemben, a lábai pedig a levegőben kalimpáltak. A férfi jól tudta, hogy hamarosan kénytelen lesz a lány lábait a combjával leszorítani, de mindig szerette így kezdeni a porolást. Pedig így a lány popsija nem feszült ki olyan szépen, de valamiért ez felelt annak a képnek, amely a férfiban a térdre fektetésről élt.

- Tudom, elég kicsi az esély rá, hogy a jövőben ne gyújts rá ismét - mondta a férfi, miközben simogatta a lány pucér popsiját -, de én most mindent megteszek, hogy igen komoly hatást gyakoroljak rád. Már elég sokat beszéltem neked a dohányzás káros hatásairól, most már nem fogom feleslegesen jártatni a számat. Ha a szép szó nem használt, akkor nézzük meg, hogy a kemény kéz és a sajgó popsi, talán jobb eredményt hoz.

Majd ezt követően elkezdte szépen, akkurátusan kipirosítani a lány fenekét. Először nem ütött erőseket, de azért már ezek is erősen csíptek. Az első 40-50 fenekest szépen elosztotta a popsi teljes felületén. Persze a távolabbi, jobb félgömb jobban kézre esett, így az azért többet kapott, de igyekezett a másik oldalt is nagyjából ugyanolyan figyelemben részesíteni. Ahova több ütés is jutott, már megjelent 1-2 piros folt, de a lány nem nagyon mutatott komolyabb válaszreakciót. Persze ez nem érte meglepetésként a férfit, jól tudta, hogy még nagyon a bünti elején tartanak. Bár azért 50 fenekes már az ő tenyerén is éreztette a hatását.

"Itt az idő keményíteni egy kicsit", gondolta a férfi, és a következő fenekeseket egy helyre kezdte el kiosztani. Ez a módszer mindig hatásos szokott lenni a kislányoknál.

Már régebben is alkalmazott ötös sorozatokat, de a legutóbbi alkalommal már megduplázta az egy helyre adott fenekesek számát. Úgy vette észre, hogy ez kimondottan hatásos volt, ezért azzal fenyegette meg a lányt, hogy legközelebb már 20-as sorozatokat fog alkalmazni. El is kezdte az elsőt kiosztani a lány popsijának jobb felső részére. 10 után viszont abba kellett hagynia, annyira dobálni kezdte a popsiját a lány.

Most már kénytelen volt határozottabban rögzíteni a lány testét: jobb lábát átvetette a lány lábain a térdénél, bal karjával pedig átölelte a derekát, mondhatni, hogy a hóna alá kapta a lányt:), akinek a popsija így a férfi bal combján feküdt, szépen kidomborodva.

- Akkor a 20-as sorozatok - mondta, miközben végigsimította a feszülő popsit.

Mivel a jobb felső rész már kapott tízet, így a bal oldallal kezdte. Ez nem esett annyira kézre, így nem is tudott igazán erőt adni az ütésekbe. Ennek ellenére a módszer hatását mutatta a lány reakciója, aki az utolsó ütések már igencsak megpróbálta a popsiját dobálni (már amennyire tudta).

Következett az érzékenyebb, alsó rész, ami már kicsalta az első hangokat is a lányból. A férfinek most már valóban komoly erőt kellett kifejtenie, hogy a helyén tudja tartani a lányt. De nem törődött vele, rögtön folytatta a bal oldalon, a popsi alsó részén. Ez a terület már tökéletesen a kezére esett, mondhatni, hogy ez volt a leghatásosabb sorozat:) A lány most már nem csak a popsiját dobálta, de a felsőtestét is. A két kezével az ágyra támaszkodva megpróbálta a testét felnyomni. A férfi kihasználta, hogy nagyjából kétszer annyit nyomott, mint a lány, és az izomereje mellé a súlyát is bevetette: a felsőtestével szinte rádőlt a lányra, miközben a jobb karját megragadva hátracsavarta a derekához.

- Akkor ezt újra kezdjük - mondta, és a lány minden tiltakozását figyelmen kívül hagyva ugyanoda kiosztott 20 újabb, igen csípős fenekest.

A lány ezt már igen komolyan megérezte, de csak tehetetlenül vergődött a férfi szorításában. Egyszer megindult a bal keze a férfi derekához, és felmerült benne, hogy belecsíp jó erősen, de elég volt egy "a helyedben én nem tenném" figyelmeztetés, hogy meggondolja magát. Az elején még számolta az ütéseket, hogy mikor ér véget egy sorozat, de most már annyira sajgott a popsija, hogy csak arra tudott figyelni.

És még hátravolt a jobb felső részre kiosztott 20 fenekes is. Ezt már jobban viselte a lány, mivel egyrészt ez a terület kevésbé volt érzékeny, már jobban be is volt melegítve, és persze a férfi is kezdett egy kicsit fáradni. Amikor befejeződött, elengedte magát, és csak ernyedten heverve pihegett. "Most simogasd meg", szuggerálta a férfi felé, aki engedelmeskedett is. Persze nem a lány kérésére, de az ő tenyerének is jól esett a lágy érintés. Keze lecsúszott a lány combjára, elkalandozott a belső rész felé. Először még a lány is segített, amikor a férfi egy picit megemelte a csípőjét és picit szét is húzta a lány combjait. De amikor már túl sok ideig időzött a férfi tenyere a popsija alatt, ahol a már a combja kezdődött, gyanús lett és meg is ijedt. "Csak nem arra készül?????"

Nagyon hamar megkapta a választ, amikor a férfi ismét erősen átszorította a derekát, és a még érintetlen területre kezdte el kiosztani a következő 20 ütést. "Sajnos túl jól ismer", gondolta a lány. Persze tudhatta, hogy ez fog következni, mivel már a múltkor is kapott erre részre, de valahogyan mindig az a hiú remény töltötte el, hogy a férfi könyörületes lesz.

Ezt már nem bírta ki könnyek nélkül, és amikor a másik combja következett, akkor az egyetlen dolgot tett, amire lehetősége volt: hátranyúlt és belecsípett a férfi oldalába. Máskor ez szokott használni, és ilyenkor legalább addig abbamaradt a büntije, amíg a férfi a kezével foglalkozott, de most nem törődött vele, amíg nem végzett a teljes sorozattal. A lány ekkor már megbánta, hogy nem bírt magával, és tudta, hogy ezért még kapni fog.

- Figyelmeztettelek - mondta a férfi, miközben összefogta a lány mindkét csuklóját a derekán.

A férfi most visszatért a kedvenc, ötös sorozatához, és kétszer végigverte a lány már amúgy is lángvörös hátsóját. A végén már mind a ketten alaposan elfáradtak. De amíg a férfi csak zihált egy kicsit, a lány sírása csak egy idő után csendesedett halk szipogássá.

A férfi várt, amíg a lány teljesen megnyugodott, addig is simogatta a forró félgömböket.

- 25 perc a sarokban - mondta végül. - Menj és hozd be a fakanalat a konyhából.

- Ne, azt ne! Már maga a sarokban térdepelés is szörnyű. Nem lehet ilyen gonosz.

- Nem vagyok gonosz. Jól tudtad, hogy mit kockáztatsz, amikor a cigihez nyúltál. Meg kell tanulnod, hogy mindennek következménye van. Ha nem akarsz fenekelést, nem akarsz fakanalat, akkor legközelebb nem fogsz cigizni. Gyerünk, siess! Ha nem vagy itt 1 percen belül, akkor a sarok előtt még a popsid is közelebbi ismeretséget köt a fakanállal.

A lány tudta, hogy így lenne, ezért nem mert nem engedelmeskedni. Bár ha így alakult, akkor legalább annyi előnye volt, hogy menet közben meg tudta simogatni a popsiját...

- És nincs rosszalkodás, tudod jól a szabályokat - mondta a férfi, miközben a szoba közeli sarkába vezette a lányt. - Nem érintheted meg a popsidat. Nem mocorogsz, nem fordulsz meg. Nem beszélsz, csak ha kérdezlek.

Letette a fakanalat a földre, rátérdeltette a lányt. A két kezét a feje tetejére tette, a lábait kis terpeszbe, majd egy picit előre nyomta a felsőtestét, hogy a két könyöke érintse a falat.

2008. szeptember 5.

Vadász avatás

– Mint vadászember, bizonyára sok élményt, mulatságos szituációt átélt már. Megosztana ezek közül néhányat velünk?

– Volt olyan eset, amikor egy rendkívül házsártos hölgyet kellett vadásztatni. A hölgy nagy nehezen megsebzett egy bikát, ami végül hivatásos vadászunk kegyelemlövésével múlt ki. Ez egy esti vadászaton történt, az avatás tehát csak másnap reggel vált esedékessé. Este megkérdeztem a férjtől, hogy a vadászház körüli bokrokról melyik vesszőt vágjuk le az avatáshoz, mire ő körülnézett és visszakérdezett: „Mondd csak, a postahivatal meg fog haragudni, ha azt a telefonoszlopot kifűrészeled nekem?” Azonban nemcsak a férj, mi is szerettünk volna nemes bosszút állni, így munkába vettük a reggelre kihűlt szarvason mocorgó millió szarvaslegyet és kullancsot. A hölgy ráfeküdt az avatási ceremónián a vadra, ahonnan a sok szarvaslégy és kullancs máris kezdett átmászni a meleg testre. Én egy jó negyedórás avatóbeszédet rögtönöztem, hogy a leglustább kullancsnak is legyen ideje átmászni a kellemetlen vendégre. Ütni ezután csak kicsiket ütöttem a hölgy fenekére, azonban a férj nem kímélte, a könnye is kicsordult az avatottnak…

2008. szeptember 4.

Hosszú hétvége (2. rész)

Még mindig csütörtök este...

- Akkor elmondanád, hogy nagyjából mi is lesz a büntetésed?

- Én???? Rám akarja bízni, hogy kiszabjam a saját büntimet?

- Természetesen szó sincs róla. De mivel a legutóbbi alkalommal elmondtam, hogy mi lesz a következménye egy újabb cigizésnek, így tudnod kellett, hogy mire számíthatsz.

- Azt én már el is felejtettem.....

- Nem hiszem, hogy olyan buta lennél. Szerintem jobban jársz, ha te sorolod fel, nekem most biztosan vastagabban fogna a tollam....

- Oké, rendben. Azt mondta, hogy először addig fog kézzel fenekelni, amíg olyan piros nem lesz a popsim, amilyen még soha korábban. Húszas sorozatokat ígért, vagyis 20 ütést egymás után ugyanarra a helyre... Brrrr, már belegondolni is rossz.

- Szerintem hatásos módszer.

- Nos, igen, minden bizonnyal.... Ezt követi sarokba állás. Vagyis most igazából térdelés, ráadásul egy fakanálra. Na, látja, ez például egy kimondottan rossz ötlet magától....

- Arra gondolsz, hogy a fakanalat másra is lehet használni?

- Igen... Nem! Arra gondoltam, hogy a fakanalat egyszerűen el lehetne felejteni....

- Még szerencse, hogy az nem számít, amire te gondolsz.

- Tiszta szerencse... Szóval... A sarok után a fakanál fog táncolni a popsimon, majd a vonalzó és végül a nadrágszíj. Bár a sorrendben nem vagyok teljesen biztos, de mintha mindegyikből 25-öt kapnék...

- 50-es sorozatokról volt szó.

- Ja, igen. Hogy is felejthettem el....

- Akkor ezt szerintem minden nap meg lehet majd ismételni a hétvégén. És ez persze csak a cigi miatt. A bünti további részéről majd később döntök.

- Tényleg nem lehet ennyire szívtelen. Ez nagyon sok. Sírni fogok....

- Az könnyen elképzelhető.

- És nem fog sajnálni?

- De foglak. Nagyon is. De le kell szoknod a cigiről. És persze az engedetlenségről is....

- Szerintem ez most tényleg hatásos bünti lesz....

- Ja, és majdnem elfelejtettem. A következő 3 nap alatt nem viselhetsz mást, csak egy bugyit és egy felsőt.

- Na, ne! Ezt nem gondolhatja komolyan!

- Miért nem? Nagyon kellemes az idő, nem fogsz megfázni. Kénytelen vagyok kiegészítő büntetést alkalmazni, mivel annyi fenekest tényleg nem bírna el a popsid, amennyi valójában járna.

- De szombaton délután be vagyok jelentve a fodrászhoz....

- Természetesen elmehetsz, ha akarsz. De nem vehetsz fel más ruhát.

- Ez.... ez.... egyszerűen elképesztő.... És vásárolnom is kellene... Megbeszéltük Rózsával, hogy elmegyünk az Árkádba venni pár új cipőt... Bár gondolom cipő azért lehet rajtam. Vagy az sem?

- Természetesen cipőt viselhetsz - felelte a férfi mosolyogva.

- És mi van, ha jön valaki látogatóba? Nem úgy volt, hogy Laci átjön holnap?

- Nem hiszem, hogy zavarná őt a bugyid látványa. És persze nem foglak kötelezni arra, hogy előtte mutogasd magad - kivéve, ha akkor nem a sarokban fogsz éppen állni. Persze akkor sem a bugyidat fogja látni.....

- Ezt tényleg nem teheti!