Pages

2008. augusztus 28.

Hosszú hétvége (1. rész)

Bevezetés

Csütörtök este

- Ez akkor sem igazság!

- Mondta valaki, hogy az élet igazságos?

- Hahahaha. Nagyon vicces.... De most az én popsimról van szó...

- Na látod, ez tényleg nem igazságos. Te rosszalkodtál, és mégis az a szép, ártatlan popsid fog szenvedni....

- Tényleg szépnek találja a popsimat?

A férfi ezt már nem bírta ki nevetés nélkül. "Tipikus nő", gondolta magában. "És mennyire szeretem!"

- Igen, nagyon is szépnek találom. Fájni fog a szívem, miközben náspángolni fogom. És persze a tenyerem is...

- Micsoda egy humorzsák maga....

- Szerinted nem érdemled meg a fenekelést? De most komolyan.

- Hát.... talán, igen. Tényleg nem volt szép, hogy elmentünk bulizni.

- Főleg úgy nem, hogy megtiltottam, nem?

- De igen.... És persze nem lett volna szabad annyit innunk sem....

- Főleg azért sem, mert talán józanul nem dugdostál volna pénzt a férfi táncosok gatyájába....

- Hát igen - kuncogott fel a lány. - Mondjuk, az az én ötletem volt, valóban. De az összes többi Rózsa hibája. Ő csalt el, ő találta ki a bárt is.

- És a cigit is.

- Igen, a cigit is - helyeselt a lány. - Én először nem is szívtam. De egy kis bor után már másképpen látja az ember a dolgokat...

- Kis bor? A pincér szerint 4 üveggel ittatok meg ketten! És még mellé egy kis tequila is lecsúszott....

- Jó, igaza van - húzta el a száját a lány. - Nem is a büntetés jogosságát vitatom. Csak éppen a barátnőm sokkal többet rosszalkodott mint én, ennek ellenére ő megússza a dolgot.

- Tényleg sajnálom. Abban egyetértünk, hogy ő is megérdemelne egy komoly fenekelést, és talán valakitől meg is kapja. Ha nem, akkor szerencséje van. Én viszont nem büntethetem meg őt. Csak téged. De nem kell félned, csak azért fogsz kapni, amit te követtél el. Nem úsznád meg kevesebbel akkor sem, ha itt lenne melletted a rosszcsont barátnőd.

- Köszönöm szépen, nagyon megnyugtatott....

- A helyedben én inkább azon aggódnék, hogy nem ez volt az első ilyen eseted. És tudod, hogy én a fokozatosság híve vagyok: minél többször követed el ugyanazt a hibát, annál komolyabb bünti jár érte. Már csak a cigizés miatt is hatalmas bajban vagy, mivel ez már a harmadik alkalommal történik meg. A többiről nem is beszélve.

- Nem gondolhatja komolyan.... Ennyit nem verhet a popsimra.... Nem maradna rajta bőr....

- Igazad van, egyszerre nem is lehetne.... Holnap péntek, és szerencsére mind a ketten szabadságon leszünk. Plusz a hétvége... Vagyis lesz több mint 72 óra szétosztani időben a büntidet.

- Na, szép kis hétvégém lesz.....

- Csak magadnak köszönheted.

Igaz, hogy a szado-mazo szex boldogabbá tesz?

Egy szokatlan szexualitással kapcsolatos felmérés során azt tapasztalták, hogy azok az ausztrálok, akik élvezik a kikötözést és a büntetést, nem sérültek és nem is veszélyesek, sőt, lehet, hogy boldogabbak, mint azok, akik "normális" szexuális életet élnek.

A felmérés kimutatta, hogy az ausztrálok 2 %-a rendszeresen vesz részt szado-mazo, domina és rabszolga jellegű szexuális szerepjátékokban. A közhiedelemmel ellentétben ez a viselkedési forma nem a szexuális zaklatásra adott válasz, művelői nem aberráltak. A felmérést 20 000 ausztrál bevonásával végezte el az NSW Egyetem közegészségügyi kutatói.

"Az eredmények arra utalnak, hogy a kikötözés, a fegyelmezés és a szadomazochizmus (BDSM - Bondage Domination Sado-Masochisom) a kisebbség egyfajta szexuális érdeklődési formája." - írták Juliet Richters adjunktus és munkatársai a Sexual Medicine folyóiratban. A jelenség gyakoribb a homoszexuálisok és biszexuálisok körében, illetve résztvevői általában jobban kedvelik a szexuális kalandokat. "Nem kényszerítették őket a szexuális aktusra, és nem tapasztalható náluk jelentősebb boldogtalanság vagy idegesség." - mondza Richters professzor, a "Doing It Down Under" (Odalenn megtenni) című könyv szerzője.

Valójában a férfiak, akik a fenti cselekményekben részt vesznek, még boldogabbak is olykor, hiszen a többi férfinál alacsonyabb a pszichológiai kimerültség értékük. A kutatók nem vizsgálták ennek okát, de azt gyanítják hogy jobban érzik magukat a bőrükben, mert szokatlan dolgokat művelnek, és nem érzik kényelmetlennek. Richters professzor szerint az eredmények ellentmondanak a BDSM-ről alkotott szakmai állásfoglalásnak. "A hasonló szexuális beállítottságú embereket az orvostudomány és a törvény a legenyhébb esetben is sérültnek tartotta, akik terápiára szorulnak; de sok helyütt veszélyesnek nyilvánítják őket."

A lakosság körében az a feltételezés is élt, hogy a BDSM résztvevői szexuálisan aberráltak, és erős ingerek hatására kerülnek csak izgalmi állapotba, mint amilyen a kikötözés vagy a verés. A professzor azt reméli, hogy az eredmény majd megváltoztatja ezeket a sztereotípiákat.

http://www.eletforma.hu/?r=9852

2008. augusztus 11.

Bush Pekingben

Nem kell megijedni, semmi politika nem szerepel itt:) De ezt a képet azért megosztom veletek, mint egy kis bizonyíték, hogy az olimpián is lehet érdekes dolgokat látni.

Én nem igazán szeretem a strandröplabdát, de azért néha meg szoktam nézni egy-egy női meccset. Nem is csak a csinos lányok miatt:), hanem főleg azért, mivel a lányok elég gyakran paskolják meg egymás popsiját egy-egy pont után:)

Úgy látszik, ez az amerikai elnöknek is tetszik, mivel ő is a női strandröplabdázók edzését látogatta meg. És biztosan tetszett neki, amikor a lányok a popsijukat mutogatták:)

A képet ide kattintva lehet megnézni.